HCL.HR

NOVE IGRE: Ovoga tjedna Doom Eternal i Animal Crossing imaju neobično prijateljstvo

Zoran Žalac 15.03.2020.   •   6 komentara


Ovoga tjedna bit će pakao na Zemlji u novom nastavku Dooma, a svijet u kojemu se ne treba bojati zaraze moći ćemo stvoriti u novom Animal Crossingu.

Panzer Corps 2

19. 03. 2020. PC

Tenkovska strategija Panzer Corps iz 2011. funkcionirala je u dvodimenzionalnom formatu. Njezin nastavak odvažit će se na veliku promjenu te će pogonjen Unreal Engineom 4 skočiti u 3D svijet. Osim po ljepšoj grafici, Panzer Corps 2 će se izdvojiti i opcijom poništavanja odigranog poteza. Tvrdokornim stratezima ta će se opcija činiti sramotnom, ali treba naglasiti da je ona tu kao opcija koja se ne mora koristiti, a može igračima uštedjeti na vremenu u slučaju da naprave ishitrenu grešku.

TT Isle of Man Ride on the Edge 2

16. 03. 2020. PC, PlayStation 4, Xbox One

Najbrža utrka na svijetu dobit će još jednu videoigru, ovoga puta uz proširen mod karijere. Prije nastupa na Isle of Manu morat ćemo se dokazati u nacionalnim natjecanjima, a za razliku od prvog dijela nastavak će donijeti i mogućnost slobodne vožnje po otvorenom svijetu. Osim modernih jurilica u ponudi će se naći i neki klasični motori kao što su Suzuki XR69, Yamaha TZ 750 te Ducati 900.

Animal Crossing: New Horizons

20. 03. 2020. Switch

Nije to baš svima poznato, ali i Nintendo ima svoje Simse, samo što su njihovi Simsi životinjski likovi za koje gradite grad u igrama iz serijala Animal Crossing. Novi nastavak tog Animal Crossinga zove se New Horizons i donosi nam proljeće, ali za stvarno. Vidite, u ovoj igri vremensko doba određuje se po stvarnom kalendaru, pa kad je u stvarnosti zima onda je i u igri zima pa možete raditi snjegovića. Kad je ljeto onda se ide na pecanje, a na jesen se beru šljive pa morate pozvati još troje drugih igrača da vam pomognu. Možete kod tih igrača otići i u goste, ali ne smijete ipak raditi nered u njihovom dvorištu, iako po prvi put u serijalu New Horizons ima mogućnost sređivanja tla tako da možete graditi vodopade, planine i sl.

Doom Eternal

20. 03. 2020. PC, PS4, XBO, Switch

Napokon je došlo vrijeme da opet obujemo čizme Doom Slayera, najjačeg frajera u žanru pucačina i jedine nade čovječanstva u borbi protiv vojske iz pakla. Stiže Doom Eternal, brza i nasilna igra koja nije za djecu ni za one s visokim tlakom. Gameplay će ovdje biti jako agresivan pa će se neprijatelji tako tamaniti energetskim mačem i bacačem plamena. Osim kampanje za jednoga igrača koja bi trebala trajati oko dvadesetak sati bit će tu i nekoliko multiplayer modova, uključujući i asimetrični mod u kojemu igrači mogu igrati kao demoni. Očekujemo zato igru koja će biti pun pogodak za sve fanove staromodnih pucačina.

Ostale igre koje izlaze tijekom tjedna:

16. 03. Weed Farmer Simulator (PC)
20. 03. Doom 64 (PC, PS4, XBO, Switch)

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • Lord_Sec

    15.03.2020 - 12:27

    Sve se granice zatvaraju radi virusa,samo za pakao ostaje otvorena. Sljedeci petak demoni dobijaju svoj virus zvan Doom Slayer

  • KhorneFlake

    15.03.2020 - 13:06

    Well…
    https://imgur.com/LYFwXv8
    To i Doom, pune ruke posla ovaj mjesec. Plus postepeno kapanje Halo nastavaka i miran ovu godinu za ovaj hobi.

  • Filip Zorić

    15.03.2020 - 15:24

    Osjećat ću se kao dijete u rastavi kad izađu Animal Crossing i Doom. Ne znam na čijoj ću strani biti…

  • Sontax

    15.03.2020 - 16:04

    Jos nisam presao ni 2016 Doom, a kad cu tek ovaj majko mila…

  • LetMeBeFrank

    15.03.2020 - 20:28

    Konacno primjer situacije kako bi gaming community trebao izgledati, a ne rabidni fanboyi koji unistavaju stvari zbog portova.

    • HorvaG

      @LetMeBeFrank, 16.03.2020 - 23:17

      Pravo kažeš, ako se može prijateljski odnositi doom i animal crossing onda mi ne ide u glavu zašto neko glavu mora gubiti jer je igrica na dvije platforme

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?