HCL.HR

NOVE IGRE: Ovoga tjedna dostavljamo pakete i bježimo od policije

Zoran Žalac 04.11.2019.   •   5 komentara


Pred nama je tjedan u kojemu će ponajviše uživati PC gameri. Međutim, podjednako bogata ponuda očekuje nas i na konzolama.

Planet Zoo

05. 11. 2019. PC

Planet Zoo je nasljednik nekadašnjeg Zoo Tycoon serijala, što znači da će igračima omogućiti izgradnju i vođenje zoološkog parka. U prvom će planu biti briga o raznim vrstama životinja, no jednako će tako biti važno pobrinuti se za posjetitelje i hrpu smeća koje ostavljaju u parku. Planet Zoo će po izlasku biti ekskluzivan za PC platformu, iako nije isključeno da kasnije dođe i na konzole.

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

05. 11. 2019. Switch

Malo je rano za Olimpijske igre – pogotovo one ljetne, ali Mario i Sonic požurili su se da nas na vrijeme dovedu u formu do ljeta. Preko trideset disciplina čeka nas u ovom sportskom naslovu, od gimnastike, preko juda i streljaštva sve do nogometa i sportskog jahanja. U ponudi će se naći i “nostalgične” 2D discipline koje će u retro izgledu dočarati natjecanje Maria, Luigija, Sonica, Tailsa, Yoshija i drugih. Igru će moći zaigrati do osmero igrača istovremeno.

 

Death Stranding

08. 11. 2019. PlayStation 4

Recenzije Death Strandinga već su vani i otklonile su dobar dio misterija o tome što se uopće radi u novoj igri tvorca Metal Gear serijala. Međutim, vidjeli ste tek polovicu toga, a puni doživljaj “dostavljanja pošiljki” možete dobiti tek kad ju zaigrate. Radi se tu o dosta čudnoj igri koja nije za svakoga, ali je sa svojim mehanikama dijeljenja svijeta na kraju dana nešto novo i drugačije u industriji igara. Pošiljke u Death Strandingu ove godine dostavljamo na PlayStation 4 konzoli, a od idućeg ljeta poštarskog se posla mogu uhvatiti i PC igrači.

Need for Speed Heat

08. 11. 2019. PC, PlayStation 4, Xbox One

Need for Speed serijal do sada je prolazio kroz razne blokade i zasjede, a povodom 25. godišnjice serijala priprema se novo poglavlje u Miamiju, odnosno Palm Cityju. Need for Speed Heat zamišljen je kao igra s dva lica: prvo se po danu utrkujemo u legalnim utrkama i tako zarađujemo novac, a onda po noći bježimo od policije i skupljamo respekt ulice. Upravo bi ta podjela mogla donijeti nešto zanimljivo za Need for Speed pa se uz nikad veće opcije sređivanja vozila nadamo donekle zabavnoj igri.

BONUS: Red Dead Redemption II

05. 11. 2019. PC, PlayStation 4, Xbox One

Rockstarov ep o iskupljenju nije *nova* igra, ali će ju brojni igrači moći zaigrati po prvi put dolaskom PC verzije. Čak i oni koji su već iskusili avanturu Arthura Morgana trebali bi se veseliti naprednijoj prezentaciji i lakšim kontrolama PC inačice, a tu je još i puna podrška za Photo mode, značajno sposobniji od onoga u verziji za konzole. Osobno me najviše zanima podrška za korisničke modifikacije jer bi tu igra mogla zasjati u pravome svjetlu.

Doduše, vjerojatno ste čuli da ovoga mjeseca igra stiže na Rockstar Games Launcher i Epic Games Store. Ako ste mislili igrati verziju za Steam, morat ćete pričekati do 12. mjeseca.

Ostale igre koje izlaze:

05. 11. Just Dance 2020 (PC, PS4, XBO, Switch)
07. 11. Garfield Kart Furious Racing (PC, PS4, XBO, Switch)
08. 11. Jumanji: The Video Game (PC, PS4, XBO, Switch)
08. 11. Layton’s Mystery Journey (Switch)
08. 11. Narcos: Rise of the Cartels (PC, PS4, XBO)

Označeno sa:

Komentari (5)

  • mili1985

    04.11.2019 - 10:14

    Nadam se da će biti neki video za Maria i Sonica? Poštara Normana pod definitivno.

  • Tommygun

    04.11.2019 - 10:49

    Nfs…nadam se da ce biti dobar i zabavan,ne ocekujem sad neku vau ocijenu,samo da nebude kriminalno los i onda uzimam

    • deanHR

      @Tommygun, 04.11.2019 - 11:08

      Da. Ja čekam da ga isprobam na accessu jer skoro svaki nastavak mi je kul u traileru pa onda to nestane kada probam igru. Heat nisam probao ali sma gledao jedan sat gameplaya i čini mi se OK ali treba vidjeti ponašanje AIa i samih auta na malo težoj razini da se procijeni igra 😀

  • deanHR

    04.11.2019 - 10:50

    Heat je jedina igra sa ove liste za koju bi želio da je dobra a očekujem da nije a sve druge znamo da su dobre (osim DSa, koji očito ne odgovara svakome)

  • fejzer

    04.11.2019 - 15:49

    Nfs radi Volva , al bum malo pričekao, jer ak ubace microtransakcije onda odustajem, a RDR2 je več instaliran.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?