HCL.HR

NOVE IGRE: Ovoga tjedna pljačkamo Černobil i jačamo mišiće

Zoran Žalac 14.10.2019.   •   9 komentara


Pred nama je prilično zanimljiv tjedan u kojemu će biti detektivskog istraživanja, lopovskih avanturi i aktivnog fitnessa.

Disco Elysium

15. 10. 2019. PC

Ako u RPG igrama tražite duboku i nepredvidivu priču onda svakako obratite pozornost na Disco Elysium. Iza ovog čudnog naziva krije se detektivski RPG u kojemu ubojstvo rješavate s pijanim likom koji ima amneziju i ne zna tko je. U njegovoj se psihi pojavljuju različite osobnosti, a upravo je u njima ključ slobodnog pristupa koji se može prakticirati u distopijskom gradu Revachol.

Na igraču je da definira kakav policajac želi biti, po mogućnosti kroz više različitih prelazaka – samo imajte na umu da je ovo ogromna igra s više od milijun linija teksta za čitanje i prosječni prelazak traje oko šezdesetak sati.

Chernobylite

16. 10. 2019. PC

Eh da je barem Černobilska elektrana prošla kroz fazu early accessa… ne bismo sada imali avanturu preživljavanja zvanu Chernobylite. Ista nam ovoga tjedna stiže na Steam kao early access naslov. U sklopu te verzije naći će se tri velike lokacije, devet glavnih misija s pričom te 12 sporednih misija koje se mogu ponavljati. U ranoj verziji također ćemo moći angažirati pomoćnike, graditi bazu te ratovati s ljudskim protivnicima i černobilskim mutantima.

Glavni adut ove černobilske avanture je taj što su tvorci igre obavili 3D skeniranje okoliša u blizini Černobila. To im je omogućilo da napušteno područje u igru prenesu na prilično realističan način. Naravno, ne treba od ove igre očekivati 1:1 prikaz černobilske zone, ali očekujemo da ugođaj bude prilično pogođen. Uz to, glavni lik se zove Igor. To ne može biti slučajnost.

Little Town Hero

16. 10. 2019. Switch

Tko bi rekao da će tvorci Pokemon serijala prije Sword & Shielda izbaciti potpuno originalnu igru zvanu Little Town Hero? Iznenađenje zapravo i nije veliko kad pogledate sam gameplay: igrate s dječakom koji se bori protiv čudovišta, u borbi na poteze. Srećom, ovdje ih ne moramo skupiti sve, valjda samo otjerati sve iz grada koji nitko ne smije napustiti. A ne tjeramo ih nasiljem nego… idejama. Slatko.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

18. 10. 2019. PC, PS4, XBO

Još je prošlog mjeseca krenuo novi sukob između biljaka i zombija, ali rat službeno počinje ovoga mjeseca kada Battle for Neighborville izlazi iz probne faze i dobiva još sadržaja. Za razliku od Garden Warfare serijala, u ovoj igri bit će i single-player misija i multiplayera. Igra će svakog mjeseca dobivati nove mape, a već sada ima hrpu zanimljivih klasa za igranje, među kojima su nindža gljiva i disko zombi.

Ring Fit Adventure

18. 10. 2019. Switch

Dobro prozračite svoje gaming odaje jer bi vas nova Nintendova igra mogla dobro oznojiti. Ring Fit Adventure je fitness igra pomiješana s fantastičnim RPG-om, a bazira se na novom dodatku za Switch konzolu (onu osnovnu na kojoj se Joy-Con kontroleri mogu odvojiti).

Neobični “kontroler” od igrača će tražiti da cijelo vrijeme bude aktivan, ali će se razina aktivnosti moći podesiti tako da igru mogu igrati osobe svih uzrasta. Sam paket Ring Fit Adventurea koštat će malo više od ostalih igara – 80 eura.

 

Označeno sa:

Komentari (9)

  • NeoGames

    14.10.2019 - 13:31

    Ovo je dokaz da se Igor rodio u Chernobylu

    • darijoman

      @NeoGames, 14.10.2019 - 13:35

      Nemoj tako kolega,to obicno zna zvucati uvredljivog karaktera

    • NeoGames

      @darijoman, 14.10.2019 - 13:54

      Ma sve najbolje mislim
      Covjek sa tri ruke je puno korisniji od onog sa dvije

    • NeoGames

      @NeoGames, 14.10.2019 - 13:55

      I zgodniji OwO

    • Kiner Pingvin

      @NeoGames, 15.10.2019 - 18:50

      Nemoj,nemoj… Zvuči to uvredljivo,a i ban BAN bi mogao zaraditi.

    • NeoGames

      @Kiner Pingvin, 15.10.2019 - 19:15

      ??

  • darijoman

    14.10.2019 - 13:32

    Chernobylite mi djeluje kao neki remake Stalkera tako da ni u kojem slucaju ovo nebi trebalo podbaciti

  • Kiner Pingvin

    15.10.2019 - 18:49

    Isplati li se uzeti ovaj Move kontroler?

  • MoGaming

    15.10.2019 - 20:23

    Chernobylite na prvu izgleda odlicno al kad pogledas bolje u neke duze gameplay videe moze se vidit da ima dosta “fantastike” tj izmisljenih fenomena što bi moglo pokvarit sve ukupni dojam.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?