HCL.HR

Novi film iz serijala Mortal Kombat malo će kasniti s premijerom

Zoran Žalac 30.03.2021.   •   1 komentara   •   Filmovi i serije


Filmska kuća Warner Bros. obznanila je kako se njihov nadolazeći film Mortal Kombat nije isprva odazvao na “GET OVER HERE” te će doći tjedan dana kasnije nego je planirano.

Praksa odgađanja filmova u ovo je vrijeme postala gotovo očekivana stvar. Za filmove kao što su Black Widow i No Time To Die premijere su se pomicale tri ili čak i više puta. Ne čudi stoga nova odgoda koja je zahvatila nadolazeću adaptaciju Mortal Kombata. Srećom, radi se o stvarno minimalnoj odgodi premijere od svega tjedan dana.

Umjesto obećanog 16. 4., Mortal Kombat će u kina i na HBO Max streaming uslugu sada doći 23. 4. Razlog za odgodu nije naveden pa se možemo samo šaliti da se film nije odazvao na “GET OVER HERE”.

UPDATE: Čini se kako odgoda ne vrijedi za naša tržišta, začudo. Film u naša kina i dalje stiže 16. 4. – kasnit će samo u Americi.

Ako je suditi po onome što smo vidjeli, ova bi adaptacija Mortal Kombata trebala biti vjerna svom predlošku, što znači da će biti za odraslu publiku i prikazivat će brutalne fatality poteze. 

Komentari (1)

  • Klaudio89

    31.03.2021 - 14:46

    Samo sad fali da i ona bude ugurana u streaming

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?