HCL.HR

Novi filmski traileri #9: Nitko ne voli Ghostbustersice

Zoran Žalac 05.03.2016.   •   9 komentara   •   Zanimljivosti


Filmski tjedan označio je trailer za novi Ghostbusters film kojemu se, sudeći po reakcijama publike i fanova, ne piše dobro kada ove godine opsjedne kino dvorane.

Ghostbusters

Leonardo je dobio svoj Oscar kipić i sve je u svijetu filma sada na svom mjestu – možemo odahnuti i okrenuti se novim filmovima i njihovim najavama. Ovoga tjedna redatelj akcijskog mega-super-ultra-spektakla Gods of Egypt eksplodirao je na Facebooku nakon debakla svog filma u kinima te je nazvao recenzente i kritičare nesposobnim degenericima. No začudo, to nije bila glavna kontroverza u svijetu filma u proteklom tjednu.

Naime, dočekali smo i prvi službeni foršpan za reboot Ghostbusters franšize. Kao što je od ranije bilo poznato, Ghostbusters ekipu sada čine cure, no ta promjena nije impresionirala fanove originala. Trailer za ovaj blockbuster zabilježio je rijetko viđenu količinu negativnih reakcija za jedan ovako skup film. Problem očito nisu bile glumice već i prilično slabašan pokušaj od humora, a ni efekti nikoga nisu ostavili očaranim.

Da je tjedan bio siromašan zvučnim trailerima pokazuje činjenica da je među atraktivnijima najava DVD/Blu-ray izdanja sedmog Star Warsa. I to vrlo rana najava, mora se priznati, jer je film u kinima tek nešto više od dva mjeseca.

Proljeće je očito povoljna sezona za animirane filmove. Ptičice se ponovno ljute, ribe se zagube, a ekipa iz Ledenog doba suočava se s padajućim meteorima.

Komentari (9)

  • krs_cro

    05.03.2016 - 19:30

    “Thanks to third wave feminism this is just the start of their big screen campaign to ruin anything and everything men enjoy.” GHOSTBUSTERS YT

    • krs_cro

      @krs_cro, 05.03.2016 - 19:32

      još bi dodao da žene u filmskoj industriji nisu potplaćene nego naprotiv preplaćene

    • Apocalypse4987

      @krs_cro, 05.03.2016 - 23:15

      Diraju se u svetinju, isto ka šta bi remake aliena sa muškim protagonistom bioja katastrofa tako i ovo ruglo od filma neće daleko. Još im nisam oprostija šta su u remake evil deatha stavili ženskog protagonista pa eto kako je film završija. Al ovi kill command mi se čini zanimljivim

    • DjokaBA

      @krs_cro, 06.03.2016 - 00:08

      Neka me nazivaju sovinistom koliko god hoce, ali svaka ti je na mestu.

    • Garrus

      @krs_cro, 06.03.2016 - 13:31

      Problem je u tome što na silu daju ženama uloge koje ne bi trebale dobiti, ja nemam ništa protiv jakih ženskih likova u filmovima i igrama ali mora postojat granica, ništa ne može na silu, ovo sa ghostbustersima je baš pretjerivanje.

  • Dimitrije Radovanovic

    05.03.2016 - 21:20

    Nista ne treba da ih iznenadjuje.Ghostbusters je jedna od najklasicnijih komedija ikada.Remakujte je,pogotovo sa zenama u glavnim ulogama,i dobicete hejt….

  • Dimitrije Radovanovic

    05.03.2016 - 22:04

    Naravno da ne voli

  • LepiSladja

    06.03.2016 - 00:26

    South Park i PC principal strikes again

  • ck7

    06.03.2016 - 22:53

    Ništa ne može zamijeniti Bill Murrayja…pogotovo ne melissa one face for every reaction mccarthy…šteta, još jedan remake koji neću nikad gledati…počelo je sa spidermanom i ovim likom koji nije tobey, pa su ubili i fantastic 4, ali ono ubili…još uvijek ubijaju x.mene…i tako…bravo hollywood

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?