HCL.HR

Evo kako izgleda novi Fallout po uzoru na stari Fallout koji nije Fallout

Zoran Žalac 11.10.2022.   •   0 komentara


Dok stari fanovi serijala Fallout zazivaju moderne verzije prvih dvaju igara, stiže nam nešto slično tome – a opet potpuno novo.

Nedavno smo pisali o Fallout Bakersfieldu – modu za Doom koji pretvara svijet starih Fallout igara u pucačinu iz prvog lica. Sada pak imamo novi pogled na duhovnog nasljednika starih Fallout igara – igru koja još nema ni ime, ali izgleda jako obećavajuće.

U igri koju razvija New Blood Interactive nećemo vidjeti samo sličnu estetiku retro-futurizma i izometrijsku kameru kakva se koristila u Falloutu 1 i 2. Igra oponaša stare Falloute do te mjere da od njih posuđuje strukturu sučelja za dijaloge i borbu. Toliko je slično Falloutu da nisam siguran hoće li im biti dozvoljeno lansirati takvo što.

No, glavna razlika u odnosu na stare Fallout igre ovdje će biti ta što će se borba izvoditi iz prvog lica. I dalje će to biti borba na poteze, tj. u turn-based izvedbi, ali ćemo bojište promatrati iz perspektive jednog lika, kao u starim dungeon crawler igrama.

Premda sve ovo izgleda obećavajuće, proći će još dugo vremena dok ova igra bude realizirana. Cijela je stvar još u vrlo ranoj fazi razvoja i kao što sam već naveo – upitno je kako će Bethesda gledati na očito kopiranje sučelja i estetike iz starih Fallout igara.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?