HCL.HR

Hvaljeni Octopath Traveler stiže i na PC

Pero Mlinar 11.04.2019.   •   4 komentara


Na stranicama korejskog komiteta za ocjenjivanje igara danas se zatekao i Octopath Traveler koji bi, sudeći po objavljenom, uskoro mogao izaći i za PC.

UPDATE: Octopath Traveler sada je i službeno potvrđen za PC. Igra će se u izdanju za osobna računala pojaviti na Steamu, 7. 6. ove godine. Nisu najavljena nikakva poboljšanja ni ekspanzije sadržaja, no veseli i sama činjenica kako je ovo prvi put da će se igra moći zaigrati izvan Nintendo Switch konzole.

IZVORNA VIJEST: Zgodni japanski RPG Octopath Traveler prošlogodišnja je ekskluziva za Nintendo Switch koja je isto tako prikupila dosta zgodne ocjene, barem jednim dijelom na račun toga što je uspješno osuvremenila tradicionalne elemente žanra. Kako Switch sam po sebi kod nas ipak nije toliko popularan kao u nekim drugim dijelovima svijeta, većina zainteresiranih igrača vjerojatno još uvijek nije odigrala taj naslov.

Ali, nema veze – ako se stranice korejskog komiteta za ocjenjivanje igara (Korea’s Game Rating and Administration Committee) uzmu kao vjerodostojne, Octopath Traveler uskoro bi trebao izaći za PC. Kako Square Enix ništa nije potvrdio pa samim time vjerojatno niti nije dao dopuštenje da takve stvari budu objavljivane, dio s Octopath Travelerom maknut je sa stranica komiteta, vrlo brzo nakon što je objavljen. No, netko ga je na vrijeme uslikao pa ako znate korejski, ovo bi trebalo biti to.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • Goran1234

    05.04.2019 - 20:27

    Ta igra zaslužuje što više novaca, tako da RPG Factory ima buđet za još bolju igru u budućnosti.

  • Shadow king

    06.04.2019 - 13:53

    Pa dobro, lepe brojke je igra prikupila kaj se brodaje tiče kaj je čak i samog Square Enixa iznenadilo, tak da, ak se još više prodaje, nastavak sto posto dolazi

  • dandelion

    06.04.2019 - 19:06

    simpatična igra, možda stvarno dočekamo nastavak

  • DjokaBA

    11.04.2019 - 18:59

    Isprobacu sigurno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?