HCL.HR

Odgođen je izlazak World of Warcraft: Shadowlandsa

Zoran Žalac 02.10.2020.   •   3 komentara


Osmo veliko proširenje World of Warcrafta igrat ćemo 2020. godine, samo ne u desetom mjesecu kako su ranije bili obećali iz Blizzarda.

Ekipa iz Blizzarda poručila je kako osmoj ekspanziji za World of Warcraft, zvanoj Shadowlands, treba malo više vremena “u pećnici” od planiranog. Samim time, ranije najavljeni datum izlaska koji je glasio 27. 10. više ne vrijedi. Izlazak ekspanzije je odgođen – ne zna se još za koji termin, ali je još uvijek u planu za 2020. godinu.

Dva su glavna “krivca” za ovu odgodu. Sada već poznati izgovor jest pandemija koronavirusa, odnosno usporeni rad zaposlenika Blizzarda u kućnim uvjetima. Drugi razlog leži u tome što Shadowlandsu treba balansiranja u kontekstu endgame aktivnosti. No, kampanja je dovršena, zone su dizajnirane pa će pripreme za ekspanziju već započeti u obliku takozvanog pre-patcha koji će svim igračima biti distribuiran od 13. ovog mjeseca.

Komentari (3)

  • personauser

    02.10.2020 - 15:15

    Bolje da su odgodili igru jer zelim da bude bolja od BFA

    • NomadCro

      @personauser, 02.10.2020 - 16:36

      Kad nista to nije tesko

  • Hadvar

    02.10.2020 - 19:41

    Nije problem korona i balansiranje nego to da im netko zadaje nestvarne deadline-ove. Svaki patch u bfa-u je izasao par mjeseci prerano i bilo je dosta traljavosti

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?