HCL.HR

Odgođen je Sons of the Forest, ali barem znamo kad stiže

Zoran Žalac 30.11.2021.   •   2 komentara


Nastavak uspješne horor igre preživljavanja The Forest igrat ćemo u petom mjesecu 2022. godine, objavljeno je uz novi trailer.

Sons of the Forest je jedna od onih igara koje su bile u planu za kraj 2021. godine, a kako smo na to već i zaboravili, developer Endnight Games odlučio nas je podsjetiti na to – potvrdivši da igra neće izaći ove godine. Od kanibala u šumi bježat ćemo sljedeće godine, preciznije rečeno 20. 5. 2022. Taj datum izlaska za sada se odnosi na verziju za PC platformu.

Uz ovu informaciju objavljen je i novi trailer, jeziv kao i svi dosadašnji. Jedna od izraženih kvaliteta Foresta i ovog nastavka zasigurno se može pronaći u njihovim neprijateljima, a degenerični kanibali ovdje su dobili nove animacije. Kao što vidimo u traileru, ovoga puta imat ćemo nove vrste naoružanja, ali i nove vrste protivnika koji vrebaju i pod vodom.

Komentari (2)

  • Bronson

    30.11.2021 - 20:52

    Co op u prvom delu ce mi ostati u jako lepom secanju, radujem se nastavku sa jos vise sadrzaja..

  • MeDoNjA

    01.12.2021 - 11:59

    Odlicna igrica posebno sa društvom. Nadam se da neće otići u krivom pravcu kao današnje igre (neoptimizovano, do pola sredjeno,cash grab..). Sećam se da sam sa drugarima žešce gličovo metkove jer mi se stvarno nije davalo da trazim metkove, previše zabavna igra za 5GB..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?