HCL.HR

Ori and the Blind Forest ove godine dobiva Definitive Edition

Zoran Žalac 08.08.2015.   •   3 komentara


Definitivno izdanje ovogodišnjeg Orija i njegove slijepe šume podesit će težinu igre na prihvatljiviju razinu te dodati niz novi mehanika i mogućnosti.

Obično od najave kojekakvih Definitive Editiona za pojedine igre prođe više od godine dana. Međutim, u slučaju igre Ori and the Blind Forest taj je period trajao nepunih pet mjeseci. Razvojni tim Moon Studios na Gamescomu je najavio kako radi na proširenom izdanju ovog prelijepog, ali izazovnog platformera, a ono će biti spremno već krajem ove godine.

Definitive Edition Oriju će podesiti težinu na malo prihvatljiviju razinu, ali nije pojašnjeno kako to Moon Studios planira postići. Najavljeno je samo da će uz ovo izdanje doći i novi sadržaji sa dosad neupotrjebljenim mehanikama i vještinama.

Nadogradnja će biti dostupna za obje verzije (PC i Xbox One), no ipak neće biti besplatna svima koji već posjeduju igru. Cijena Definitive izdanja nije precizirana, no ako igru imate u svojoj kolekciji moći ćete nadoplatiti Definitive Edition.

Komentari (3)

  • IaMarmageddoN

    09.08.2015 - 08:20

    Ova igra ima snažan početak i stvarno ne mogu naći manu. Stilski, grafički i na sve ostale načine mi se svidjela. Međutim, dosadila mi je prije nego sam je završio ali to je nešto što mi se počelo dešavati, da mi igre brže nego prije dosade i kada su ovako dobre.

    • Artyom

      @IaMarmageddoN, 09.08.2015 - 13:19

      Meni je igra bila toliko dobra da sam ju prešao na 100%, otkrio svaki skriveni kutak i item. A još i tako prelijepo izgleda. Ocjena 100 od mene!

  • Payo

    09.08.2015 - 17:27

    Pa meni uopće nije bila nešto posebno teška…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?