HCL.HR

Originalni Borderlands uz pomoć modifikacije možete zaigrati iz trećeg lica

Hrvoje Smoljić 11.04.2019.   •   0 komentara


Ne samo da smo dobili grafički poboljšanu verziju originalnog Borderlandsa, nego ga sada, uz pomoć modova možemo iskusiti iz potpuno druge perspektive.

Uz najavu Borderlandsa 3 dobili smo i poboljšana izdanja prethodnih igara. Dok se Gearbox uglavnom fokusirao na grafička poboljšanja, talentirani moderi odlučili su nam priuštiti promjenu perspektive. Tako je poboljšana verzija originalne Borderlands igre dobila vrlo impresivan mod uz pomoć kojeg igru možete igrati u trećem licu.

Naravno, ovaj mod nije savršen, ali dolazi poprilično blizu – naročito kada se u obzir uzmu slične modifikacije za neke druge igre. Kretanje, ciljanje i pucanje poprilično je fluidno i vrlo lako je zaboraviti da je igra zapravo pucačina iz prvog lica. Čak je i tranzicija između trećeg lica u zoom na oružjima poput snajpera odrađena vrlo glatko. Tu i tamo se ciljnik pomakne iz centra ekrana pa je igru potrebno kratko prebaciti natrag u prvo lice kako bi se isti resetirao.

Bitno je spomenuti kako mod podržava i igranje kontrolerom što je s obzirom na novu perspektivu dobrodošao dodatak. Sam mod možete skinuti ovdje, a kako izgleda u akciji pogledajte u videu:

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?