HCL.HR

Otkazane su dvije Warcraft igre za mobitele

Zoran Žalac 04.08.2022.   •   5 komentara


Spin-off igra World of Warcrafta i geolokacijski Warcraft naslov po uzoru na Pokemon Go neće ugledati svjetlo dana jer je razvoj tih dvaju igara prekinut.

Blizzard i kineska firma NetEase pronašli su financijski uspjeh s mobilnom igrom Diablo Immortal. Trebao je to biti tek početak jer su u razvoju bile još dvije mobilne igre prema Blizzardovoj franšizi Warcraft. Međutim, kako izvještava Bloomberg, dvije mobilne Warcraft igre otkazane su nakon dugogodišnjeg razvoja.

Prva igra, kodnog imena Neptune, trebala je biti mobilni MMORPG u svijetu Warcrafta, svojevrsni spin-off naslov za World of Warcraft, smješten u drugačiju eru. Druga igra, kodnog imena Orbis, trebala je biti geolokacijski RPG poput uspješne igre Pokemon Go, koji je u razvoju bio duže od četiri godine.

Otkazivanje ovih igara, prije nego su bile službeno najavljene, vjerojatno ne znači da Blizzard odustaje od prebacivanja svojih franšiza na mobilno tržište. I dalje je u planu Warcraft Arclight Rumble, Blizzardova igra koja podsjeća na Clash Royale.

Komentari (5)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?