HCL.HR

Otkrivena cijena The Witnessa, otvorene prednarudžbe

Igor Belan 20.01.2016.   •   3 komentara


Tvorac igre tvrdi da je inicijalna pomama za The Witnessom srušila službene stranice razvojnog studija, a koliko vidimo – i dalje su dolje.

the-witness

Otvorene su prednarudžbe za željno iščekivanu puzzle avanturu iz prvog lica – The Witness. Tako smo konačno doznali i koliko ćemo za igru morati platiti, a budući da se radi o indie naslovu (iako ima podršku Sonyja po pitanju PS4 izdanja), očekivala se nešto niža cijena od tipičnog AAA naslova. To smo na kraju i dobili – cijena je 39.99 američkih dolara, odnosno 36.99 eura iliti 29.99 britanskih funti.

Prednarudžbe su dostupne na Steamu i Humble Storeu, a prednarudžbi za PS4 izdanje jednostavno neće biti, objasnili su iz razvojnog studija putem Twittera.

Za taj iznos dobit ćemo plod sedam godina odricanja, ulaganja, muke i rada gospodina Jonathana Blowa. Igru smještenu na misteriozni otok na kojem ćemo rješavati zagonetke kako bismo shvatili zašto takvo mjesto uopće postoji. Mnogo više od toga nije poznato o The Witnessu. Samo ime The Witness u tom kontekstu otoka na kojem rješavamo zagonetke daje do znanja da se iza svega krije neki interesantni misterij, a pedigre gospodina Blowa samo pojačava taj dojam. Ne treba ni reći da jedva čekamo 26.01. kada igra stiže na PC i PS4.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • Fskpz gaming fan

    20.01.2016 - 22:13

    Jedva cekam, Igore kaooo i Talos Principle iz Croteama moras nam pokazati gameplay. Hahhaa!

  • goldfinger

    21.01.2016 - 10:21

    Interesantno,full…

  • Talijan

    22.01.2016 - 13:26

    na ovo vrijedi potrošiti slobodno vrijeme^^

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?