HCL.HR

Otkriveno je kad ćemo zapovijedati u Warhammer 40K: Chaos Gate – Daemonhunters

Stjepan Fikter 08.02.2022.   •   3 komentara


U petom mjesecu imat ćemo prilike spriječiti širenje Nurglove pošasti i zaraze kontrolirajući elitne jedinice Imperija koje su specijalizirane za uništavanje demona.

U petom mjesecu moći ćemo svjedočiti još jednoj prijetnji cijeloj galaksiji što je zapravo standardni četvrtak kada je u pitanju Warhammer 40,000 univerzum. Naime, Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters igramo od 5. 5. na PC-ju kada preuzimamo ulogu elitnih jedinica Grey Knights, čija je specijalizacija uništavanje demona.

Chaos Gate – Daemonhunters spada u žanr strategija na poteze, no osim borbe protiv demona bit će tu još istraživanja, opremanja jedinica, nadograđivanja i putovanja po sustavu kako bi čistili planete od demonske pošasti znane kao Bloom. Tako nećemo biti ograničeni po unaprijed definiranim odabirima, nego ćemo imati odriješene ruke kako najbolje opremiti jedinice prema vlastitom stilu igranja.

Kad su u pitanju bitke, osim korištenja šarolike opreme i vještina okoliš će također imati ulogu u eliminaciji protivnika. Uz to ćemo koristiti i precizan sustav napada pa će se tako moći rezati udovi protivnika kako bismo ih sprječavali u korištenju vještina. Fokus je osim na borbi stavljen i na priču jer je za radnju zaslužan poznati WH 40k pisac Aaron Dembski-Bowden.

Komentari (3)

  • Saren

    08.02.2022 - 20:38

    Jedva cekam, samo neka bude dobar i na vrijeme 🙂

  • JovanPFK

    09.02.2022 - 14:09

    Jedva cekam,sve W40k ali samo jednom da ti daju opciju da igras sa chaosom ili nekim drugim,zasto uvek moras biti space marine,kao tipa Order ili Chaos pa odaberi stranu.

  • Valhalla

    09.02.2022 - 17:58

    “For we are the hammer” – Grey knightovi su ono vrh vrhova epic odreda u wh40k svemiru.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?