HCL.HR

Otkriveno je kada počinjemo s izgradnjom ranih verzija parkova u Prehistoric Kingdom

Stjepan Fikter 27.08.2021.   •   0 komentara


Ljubitelji dinosaura koji pri tome vole graditi i zabavne parkove, od iduće godine moći će početi testirati Prehistoric Kingdom kroz Early Access program.

Dinosauri Jurassic Parka neće biti jedni na tržištu kada je u pitanju izgradnja parkova s ovim izumrlim bićima. Otkriveno je kako ćemo iduće godine moći zaigrati i igru nazvanu Prehistoric Kingdom, doduše u njenoj ranoj verziji. Ovaj simulator zoološkog vrta s dinosaurima bit će dostupan od četvrtog mjeseca 2022. godine unutar Early Access programa. Vrijedi spomenuti i kako će se zatvorena beta moći zaigrati od 6.12. ali to naravno neće biti dostupno za širu publiku.

Prehistoric Kingdom najavljuje mogućnost dizajniranja i izgradnje “predivnih prebivališta koristeći moćne i kreativne alate”. Džungle, rijeke, planine – sve su to elementi na koje ćemo kao igrači moći utjecati pri stvaranju što boljeg parka za njegove žitelje. Uz to, poslovnu stranu priče također nećemo smjeti zanemariti jer osim brige za životinje, morat ćemo misliti i na goste i zaposlenike.

Na kraju, a možda i najinteresantnije, imat ćemo i mogućnost kreiranja vlastitih dinosaura sparivanjem različitih vrsta. Najavljuje se velika razina prilagodbe i izbora kod sustava križanja različiti dinosaura i drugih izumrlih vrsta. Koliko ima istine u tim najavama, znat ćemo za nešto više od pola godine.

Za sada, tu je trailer koji izgleda prokleto dobro, pogotovo za nešto što još nije vani ni u Early Accessu.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?