HCL.HR

Ova tipkovnica ima ugrađenu analognu palicu za igranje

Zoran Žalac 08.03.2019.   •   2 komentara   •   Tehnologija


Tvrtka Corsair predstavila je novu bežičnu tipkovnicu koja je namijenjena igranju i konzumiranju multimedijalnog sadržaja.

Jučer smo pisali o gamepadu koji je imao integriranu tipkovnicu, a evo danas imamo nešto obrnuto – tipkovnicu koja ima neke elemente gamepada. Bežična tipkovnica Corsair K83 s desene strane tako osim touchpada i kontrole za glasnoću zvuka ima i analognu palicu.

U Corsairu kažu da se ista može koristiti za igranje videoigara, prema nije sasvim jasno kako i zašto. Više smisla ima korištenje iste za navigaciju menijima, npr. u Netflixu. U bilo kojem slučaju, K83 koristi Bluetooth 4.2 s niskom latencijom, ugrađena baterija joj može izdržati 40 sati korištenja, ima anti-ghosting tehnologiju i izgleda zgodno za cijenu od 100 eura.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • ivanakamarkus

    08.03.2019 - 10:23

    hmm jeftinije i zauzima manje prostora, ali ipak mi draze drzat mis u ruci.. lapboard it is!

  • Strahinja Radonjic

    08.03.2019 - 14:16

    Ma Wooting One je najbolja tastatura. Ima analogne tastere pa možete se u igrama kretati kao sa kontrolerom. Idealno za igre kao što je Metro Exodus, igrati tu igru sa tastaturom je katastrofa, ali sa Wooting One tastaturom i dalje koristite miš, ali se krećete kao sa kontrolerom, sam ugođaj je bolji pri igranju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?