HCL.HR

Ova VR igra vas želi ubiti

Igor Belan 25.11.2016.   •   4 komentara


Humorističan pristup špijunskom podžanru u igri koja doslovno nosi naslov ‘I Expect you to Die’ djeluje kao nešto zbog čega bismo rado stavili VR headset na glavu. Pogledajte trailer.

Virtualna stvarnost je super. Stvarno je. Već par puta sam spomenuo da imamo PSVR ovdje u glavnom uredu HCL-a i svako toliko ga upalim i prisjetim se iznova i iznova – ovo je super. Pogotovo mi se sviđa kreativnost developera u prvim VR naslovima dostupnima za PSVR gdje se točno vidi da je razvojni tim razmišljao o tome kako stvoriti zabavnu atmosferu u virtualnom svijetu, imajući pritom na umu sva ograničenja VR tehnologije, ali i prednosti iste. U Job Simulatoru radite razne, inače dosadne poslove – ali cijela stvar je laganog tona, prožeta humorističnom atmosferom koju dodatno začinite vi sa svojim lošim odlukama i onda postaje čista, spontana zabava. U drugoj igri slažete neke kockice dok vrijeme ističe, a u trećoj pucate iz jurećeg automobila na autocesti dok vas napadaju banditi na motorima.

U igri I Expect You to Die morate pokušati preživjeti dok vas igra pokušava ubiti. Pogledate li gornji trailer vidjet ćete da je osjećaj za humor u srži svega toga – vi ste špijun u stilu James Bonda (naslov igre je citat iz jednog Bond filma), a nalazite se u raznim situacijama koje djeluju nevino na prvu, samo da biste par minuta kasnije otkrili da ste napravili krivi korak i sada imate par sekundi za pravilnu reakciju ili ćete umrijeti.

Igra izlazi na tržište 6.12. u verzijama za Oculus Rift i PlayStation VR.

Komentari (4)

  • Dragon3

    25.11.2016 - 15:01

    Znam da je OFF topic ali ponuda je super jer bi trebala da ide dodatno na bilo koji već uračunat popust , samo izgleda da se može iskoristit na samo jedan proizvod po acountu.
    ps. nadam se vrijedi i za našu regiju
    http://goodnewsgaming.com/2016/11/sony-gives-away-10-ps-store-black-friday-discount-code.html

  • Sackboy

    25.11.2016 - 18:11

    Sviđa mi se igra, zapravo jedna od najzanimljivijih što sam vidio za VR. Na žalost još nema niti jedna must play igra na VR-u koliko ja znam.

  • Reponja123

    26.11.2016 - 12:55

    ba baš ljepo za one kuji imaju 300 eura da si kupe vr

  • Rekin

    26.11.2016 - 22:07

    Zakon, igra te pokušava ubiti. Ovo bi svatko htio igrati.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?