HCL.HR

Ovaj vikend neće vam trebati PS Plus pretplata za multiplayer

Josip Klanfar 16.02.2023.   •   1 komentara   •   Industrija videoigara


Standardna Sonyjeva kampanja nastoji privući nove pretplatnike na jednu od PlayStation Plus paketa. Ovoga puta se vikend bez pretplate odvija u sklopu Festivala Igre, pa će se naći još svakakvih stvari.

Sony je opet u lovu na one iz tabora “ne pretplatnika” na njihovu PlayStation Plus uslugu i opet je glavno oružje za lov vikend online igranja bez pretplate. Ovo je većini dobro poznata stvar koju Sony radi, samo što je sada u sklopu Festival of Play promocije.

Ukratko, osim što vam pretplata neće biti potrebna za online igranje, moći ćete isprobati i God of War: Ragnarok na tri sata, ali ako imate aktivnu Premium/Deluxe pretplatu. Najavili su još i duple popuste za sve pretplatnike na određene igre, razno razna natjecanja i slično, a cijeli taj festival traje do 24. 2. dok mrežno igranje bez pretplate traje 24 sata od subote, 18. 2.

Više informacija o festivalu možete pronaći na službenom blogu, a za kraj podsjetimo kako je i izašla lista igara koje se dodaju u kataloge od sljedećeg tjedna.

 

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?