HCL.HR

Ove godine još jednom gradimo park s dinosaurima u Jurassic World Evolution 2

Stjepan Fikter 10.06.2021.   •   8 komentara


Fanovi Jurassic World franšize kao i svi virtualni menadžeri koji čuče u nama mogu se polagano pripremati za još jedno planiranje parka u kojemu su glavne atrakcije dinosauri.

Prije tri godine imali smo prilike pokazivati naše menadžerske vještine upravljajući parkovima u Jurassic World Evolutionu, a sada ove godine imat ćemo priliku isto to raditi i u Jurassic World Evolution 2. Tko bi rekao da će tako nešto biti u nastavku za kojeg se najavljuje kako će biti detaljniji, veći i još autentičniji prema franšizi.

No, osim brige o dinosaurima, u dvojci ćemo prolaziti kroz potpuno novu narativnu kampanju koja se vremenski odvija nakon događaja u Jurassic World: Fallen Kingdom. S obzirom na to kako je riječ o drugom dijelu, bit će tu novih vrsta za uzgajanje, novih građevina, novih lokacija te bogatijih kreativnih i menadžerskih opcija.

Uz to, najavljuje se i Chaos Theory mod unutar kojeg ćemo prolaziti kroz “što ako” scenarije koji su bazirani na ključnim momentima iz filmova. Interesantna ideja koja bi mogla kod fanova filmova probuditi nostalgiju s time kako se otvara i prilike za zanimljive izazove koji će izaći iz toga.

Kada točno krećemo s upravljanjem parkova u Jurassic World Evolution 2 nije poznato osim što to treba biti uskoro, a igranje menadžera bit će moguće na PC-u, PlayStation te Xbox platformama.

Komentari (8)

  • Marcus-07

    11.06.2021 - 07:36

    Izašli su i neki in-game screenshoti ovog nastavka, grafički izgleda ko ista igra. Nema nekog napretka i mogućnosti nextgen konzola. Ja sam uživljenik u Jurassic Park filmove i diniće od malih nogu pa sam na PC-u kupio JW:E i sve DLC-ove za istu. Najveće zamjerke koje imam za tu igru su mi vezane za granice modela dinosaura u odnosu na okolinu i ostale modele dinosaura. Kad vidiš kako rep dinosaura prolazi kroz tijelo dinosaura kraj njega, ili mu trava prolazi kroz nogu, ili glavom prolazi kroz granje stabala bez da se ijedan list mrdne….To te izbaci iz ugođaja te igre i vraća te na to da gledaš za mene još uvik lošu simulaciju zoo vrta sa dinićima. Interakcija među modelima bi trebala bit preciznija u današnje vrijeme, da dinosaur ako kojim slučajem udari u susjednog dinosaura u krdu, da to ima neku međusobnu fizičku reakciju, a ne da dio modela samo prođe kroz dio modela susjednog i smjer se ispravi ko da su dva duha. Želim bolju virtualnu realnost. A mislim da ovdje to nećemo dobit.

    • Agent

      @Marcus-07, 11.06.2021 - 10:16

      Možda ako bude 60e,za 45e im se neda tolko zezat u detalje

    • Marcus-07

      @Agent, 11.06.2021 - 11:39

      A e, tako nekako… Dok je god ljudi koji će kupovat štagod izbace, izbacivat će oskudni sadržaj sa minimalnim i ostavaljat prostora za hrpu DLC-ova. Za ovaj nastavak ću definitivno pričekat da vidim na šta će ličit, prvi sam preordera zbog nostalgije za JP: Operation Genesis i bia sam prilično siguran da ću ionako kupit igru kad tad, pa računa zašto ne preorderat za one dodatne diniće, iako sam protiv ekskluzivnog sadržaja. Najbolje su napravili Insomniac sa PS4 Spider-manom, omogućili su uz preorder samo neke kostime da ih dobiješ odmah, ali ih svi mogu otključat unutar igre ako ih žele.

    • Agent

      @Marcus-07, 11.06.2021 - 11:56

      Ja sam igrao preko epica kad su dijelili free i uživao,nisam gledao te sitnice sa fizikom

    • Marcus-07

      @Agent, 11.06.2021 - 14:00

      heh pa lipo, uživa sam i ja u početku dok sam zanemariva te mane, al ovo je tema za novu igru, nastavak koji bi triba bit bolja igra, napredak naspram prethodne. Pa se nadam da su porpavili te mane, al ko šta sam reka u prvom komentaru, sumnjam u to.

    • Agent

      @Marcus-07, 11.06.2021 - 14:37

      vidjet čemo ako bude prikaz gameplaya,za sad nisu ništa baš pokazali

  • Alen1093

    11.06.2021 - 23:17

    Molim te napravi serijal a ne samo jednu epizodu

  • Cros70

    12.06.2021 - 20:40

    Ja sam uzivao. Jedino sto mi je smetalo mali prostor za gradnju. Uvjek si nekako uzak sa mjestom. Ili sam ja fulao mod

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?