HCL.HR

Overwatch stiže na konzole i PC u proljeće 2016.

Zoran Žalac 06.11.2015.   •   4 komentara


Blizzardu se omakla informacija kako njihov nadolazeći multiplayer shooter stiže i na konzole kao Overwatch: Origins Edition.

Na Blizzardovoj službenoj stranici nakratko se pojavila slika koja poziva na preorder Overwatcha, igre koja je trenutno u zatvorenom beta testiranju na PC-u. I ne bi tu možda ništa bilo vrijedno spomena da na taj način nisu potvrđene verzije za PS4 te XBO konzole – i to za proljeće 2016. koje je sada okvirni datum izlaska te igre.

Promovirani proizvod nosi naziv Overwatch: Origins Edition, što za sada unosi sumnju u to kako će se igra distribuirati. Origins Edition definitivno će biti na prodaju, a s njim će doći točno određen sadržaj (21 heroj, 5 skinova itd.). Međutim, ostaje za vidjeti hoće li nekakva osnovna verzija igre biti besplatna ili je Blizzard u ovome slučaju prekrižio free-to-play model.

Više o svemu ovome vjerojatno ćemo doznati kasnije danas, kada Blizzard održi prvu konferenciju na svom Blizzconu.

Komentari (4)

  • TwinIon

    06.11.2015 - 13:48

    F2P ko HotS, sam kupi šta oćeš svojim novcem ili trudom. (champions&skins)

    • Teknokyo

      @TwinIon, 06.11.2015 - 14:06

      Misliš B2P? Znači kupi igru za 40,60,130€ + mikro transakcije. Jučer su već procurile slike sa Gamespot-a. Ovo meni izgleda službeno s obzirom da je prodavač Activision :

      http://www.amazon.com/Overwatch-Collectors-Edition-Xbox-One/dp/B017L186JW

      Dobijemo služebnu informaciju na Blizzconu oko 1-2 ujutro kad kreće Overwatch na main stage-u.

    • PsyBorG6of9

      @TwinIon, 07.11.2015 - 00:23

      nije f2p, niti će biti pošto ju evo možeš naručit za 39€ na bnetu, ili za 59€ kupit orgins edition u kojem dobiješ likove, par skinova i par điđi miđi gluposti za d3 i wow…. prvo koliko se sjećam igra je najavljivana od blizzarda kao f2p igra, drugo pitanje je koliki će playerbase imat ili pošto da mi se igra tf2 igrao bi tf2 u već do sada, treće tu je Star Wars: Battlefront , ut 2015 koj je f2p, imam CS:GO… brijem da bi igra vrlo lako mogla završit kao hots, velik početni hype, a sad ju na twitchu ju gleda ni 10k ljudi…

  • jezda

    11.02.2016 - 13:00

    Dobra je stvar što je Blizzard odlučio naplacivati igru, jer će time smanjiti broj potencialnih cheatera. Sve điđemiđe koje će biti moguće kupiti mikrotransakcijama, isto tako će biti moguće dobiti igranjem i levelanjem.

    Playerbase će biti velik, jer je igra zarazna, a mogu ju igrati i ljudi kojima FPS-ovi nisu primarni oblik zabave (možeš igrati igru bez da su ti killovi primarni cilj – hilanje ili tenkanje). igra nema veze sa Star wars battlefront, ut ili CS:GO, a gameplay je zabavniji od tf2. Iskreno, overwatch mi je 10 puta zabavniji od tf2.

    Zadnji puta kada me je neka igra toliko prikovala za kompjuter je bio vanilla WoW. Youtuberi koje pratim (Total Biscuit, Force Gaming itd.) imaju samo riječi hvale za zabavu koju im Overwatch pruža.

    Ironično je to da prije nego sam zaigrao betu prošle godine, govorio sam frendovima da ne namjeravam igrati Overwatch jer ne vidim ništa u njemu što bi me privuklo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?