HCL.HR

Ovog ljeta stiže demo za Uncharted: The Nathan Drake Collection

Stjepan Fikter 16.07.2015.   •   2 komentara


Prije nego se odlučite na kupnju još ljepšeg i zgodnijeg Drakea, moći ćete prvo isprobati demo da vidite kakve će promjene Uncharted doživjeti dolaskom na PS4.

Developer Bluepoint Games osim što priprema vizualno privlačnijeg Nathana Drakea koji će od 7. listopada pohoditi PlayStation 4 s Uncharted kolekcijom, također će nam dostaviti i demo verziju ovoga ljeta. Budući da se radi o remaster-kolekciji s kojom ćemo ponovno proživjeti avanture iz Uncharted: Drake’s Fortunea, Uncharted 2: Among Thievesa i Uncharted 3: Drake’s Deceptiona, dočekat će nas i poboljšani vizuali, a gameplay bi trebao biti sličniji drugom i trećem dijelu serijala nego što je bio u Drake’s Fortuneu.

Nažalost, točan datum kada bismo trebali zaigrati Uncharted: The Nathan Drake Collection demo verziju nije otkriven kao niti hoćemo li moći isprobati po barem jedan level iz sva tri dijela serijala. Iako s kolekcijom neće stići i multiplayer kojeg smo mogli igrati u Among Thievesu i Drake’s Deceptionu, igrači koji kupe kolekciju dobit će pristup beta verziji Uncharted 4 multiplayera koja bi trebala početi kasnije ove godine.

Komentari (2)

  • Red Falcon 2

    16.07.2015 - 18:27

    A ja mislio da su demoi izumrli.

  • Beetlejuice

    @Artyom, 16.07.2015 - 18:57

    Za casual gamere znaju biti i dobri. Npr. sa bratom cesto igram NHL na ps4, ekipe nam ionako nisu poznate,zabavno svejedno..ili pes 15 demo,gdje se potrefile ekipe za koje navijamo,pa nismo ni kupovali full.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?