HCL.HR

Ovog vikenda igra se naš 50. Hearthstone Adria Open, prijavite se!

Igor Belan 02.06.2016.   •   0 komentara


Jubilarni pedeseti Hearthsone Adria Open na ESL-u organiziramo ovog vikenda u standardno vrijeme. Pripremite tri decka i prijavite se za natjecanje koje je otvoreno za apsolutno sve igrače iz regije.

esl-adria-open-hs4

I ovog vikenda dođite se natjecati na našem jubilarnom pedesetom Hearthstone Adria Openu online putem ESL-a!

Nakon zadnjih par eventova s hibridnim pravilima, odlučili smo nastaviti kupove na Swiss formatu, ali sa BO3 sustavom koji se pokazao vremenski efikasnijim s manje čekanja. Vrijeme početka bit će standardno u subotu u 13 sati, pravo sudjelovanja imaju svi kartaši iz regije koji igraju i prate Hearthstone i žele okušati svoje nove deckove protiv stvarnih igrača iz naše regije. Moramo napomenuti da se za plasman na kupu i dalje dobivaju Adria pointsi te da osam najboljih igrača na kraju mjeseca nastupa u mjesečnom finalu koje će zadržati tradicionalan BO5 sustav s bracketima na ispadanje.

Više detalja oko samog Swiss formata možete pronaći na ESL FAQ stranici. Kao i za sve ESL Adria eventove, svi sudionici trebaju biti prisutni na IRC kanalu kupa radi lakše koordinacije između admina i igrača kao i igrača međusobno.

KAKO SE PRIJAVIM?

Bez brige, jednostavno je. Jedini uvjet je da igrate Hearthstone i dolazite iz neke od zemalja ESL Adria regije (Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija). Za prijavu smo kliknite ovdje i pratite upute s desne strane pod ‘Sign up’. Ako negdje zapnete, slobodno nas pitajte što vas muči u komentarima ovog članka ili na našem HS kutku na forumu.

Nakon prijave, igrači moraju odraditi “check-in” tj. potvrditi svoj nastup na kupu, a check-in link postaje vidljiv pola sata prije početka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!