HCL.HR

OZBILJNO: Serious Sam kolekcija stiže na PS4 i Xbox

Hrvoje Smoljić 27.12.2018.   •   3 komentara


Skori izlazak Serious Sam kolekcije na konzole trenutne generacije odlična je prilika da isprobate ovaj autohtoni hrvatski proizvod.

ESRB iliti “pokazatelj da neka igra uskoro izlazi” dao je ocjenu dobne prikladnosti sadržaja za Serious Sam Collection za Playstation 4 i Xbox One. Koji inače još nije službeno najavljen za te platforme. Potez je to koji ne čudi jer iako je ta kolekcija već izašla na prethodnoj generaciji konzola, Croteam zasigurno želi podsjetiti igrače na tu franšizu ususret novoj Serious Sam igri podnaslova Planet Badass.

Sama kolekcija uključuje sve prethodno izašle igre u njihovim HD izdanjima: Serious Sam HD: The First Encounter, Serious Sam HD: The Second Encounter, Serious Sam 3: BFE, and Serious Sam: Double D XXL. Za one koji ne znaju, u svakoj od navedenih koristit ćete bogat i maštovit arsenal oružja kako bi se obračunali s čitavom hrpom čudovišta i izvanzemaljaca. Uz izdašnu količinu krvi i letećih udova zasigurno ćete se i dobro zabaviti. Datum izlaska kolekcije zasad nije poznat, a niti da li s njom dolaze dodatna poboljšanja u vidu grafike ili gameplaya.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • Dajsikeks

    27.12.2018 - 15:46

    A gdje je Serous sam 2, on je bitan dio priče, zapravo gdje priča trenutačno završava

    • GTA222

      @Dajsikeks, 27.12.2018 - 16:38

      Serious Sam 2 ima jako različit engine od ovih ostalih pa ni na računalu još uvijek nema novog izdanja Serious Sama 2 samo ono staro, dok ovo sve ostalo ima i spada pod Serious Sam Fusion.

  • ICrownZz

    27.12.2018 - 20:00

    Zvuci ozbiljno dobro!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?