HCL.HR

Paris Hilton vas poziva da s njom dočekate Novu godinu – u Robloxu

Zoran Žalac 30.12.2021.   •   3 komentara   •   Industrija videoigara


Modna kreatorica i katica za sve, Paris Hilton, odlučila je kreirati svoj metaverse u igri Roblox, te odabranu publiku poziva na novogodišnji party.

Prije tri godine imali smo doček nove godine u Fortniteu uz Ninjin 12-satni stream na Times Squareu. Nekima je taj događaj bio smiješan i prije nego se dogodio, a kad se dogodio onda je bio još i smješniji. Ove godine u stvarnosti nažalost nećemo imati takvih epizoda, ali zato u METAVERZUMU hoćemo.

Ne znate gdje ćete za doček Nove? Bojite se zaraze? Bez brige, celebrity ikona Paris Hilton organizira veliki party – u virtualnom obliku. U kreatorskoj igri Roblox stvoren je tako otok Paris World na kojemu će Paris Hilton na staru godinu nastupati kao DJ i puštati elektronsku glazbu svim posjetiteljima.

Posjetitelji će na otoku moći razgledati repliku Hiltoničine vile u Beverly Hillsu, posjetiti njezinu jahtu ili se prošetati promenadom na kojoj će doznati sve o njezinom nedavnom vjenčanju iz snova. Naravno, sve će se to naplaćivati, a ako imate novca za spaliti, možete kupiti i virtualnu odjeću iz Hiltoničine modne linije.

Hilton je za Reuters pojasnila kako je na ideju Paris Worlda došla u namjeri da fanovima kroz digitalni svijet pruži ono što inače ne mogu doživjeti u stvarnome.

“Ne može svatko iskusiti putovanje po svijetu, stoga smo zadnjih godinu dana radili na tome da mojim fanovima kroz digitalni svijet pružimo svu moju inspiraciju i ono što ja želim u tom svijetu.” – poručila je Hitlon.

Iza kulisa ove predivne objave zapravo stoji pomalo kontroverzna priča koju Reuters ne spominje. Naime, Paris World je u Robloxu lansiran još prije dva mjeseca i ovo nije prvi put da Paris Hilton nastupa kao DJ u virtualnom obliku. Ono što je sporno u cijeloj priči jest to da je zajednica igrača Robloxa brzo primijetila da je Paris World složen od besplatnih modela.

To samo po sebi nije kontroverzno – unatoč činjenici da kreacija jedne multimilijunašice naplaćuje aktivnosti u svijetu koji je složen od besplatno i javno dostupnih “blokova”. Ono što je kontroverzno jest to da su neki od korištenih modela u Paris Worldu prije dva mjeseca bili hakirani te su teleportirali igrače u skroz druge igre. Zbog svega toga Hiltoničin je prvi koncert propao te je Paris World brzo bio zatvoren za javnost.

Hoće li ti problemi biti ispravljeni do novogodišnjeg partyja s Paris, ostaje nam za vidjeti.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • ILoveGaming

    30.12.2021 - 14:10

    Što ta žena još postoji. Potpuno je zaboravljena.

  • Okramtaker

    30.12.2021 - 16:38

    Moje iskreno mišljenje je da ti stvarno jako dosadno triba bit u životu da ovako dočekaš novu godinu.

  • StargateFan

    31.12.2021 - 10:34

    Ovo moram komentirati zbog razloga.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?