HCL.HR

Otvorene su prijave za testiranje domaće kartaške igre Phageborn

Zoran Žalac 23.07.2019.   •   8 komentara


Domaći studio Games Revolted objavio je prvi gameplay video za svoju kartašku igru Phageborn te najavio zatvoreno testiranje krajem mjeseca.

Krajem ove ljetne sezone stiže nam obećavajuća kartaška igra Phageborn, nama zanimljiva jer je rađena u domaćoj produkciji studija Games Revolted. No, prije lansiranja u Early Access fazu, Phageborn će u zatvoreno testiranje beta verzije, a najavljeno je da će se ono odviti narednog vikenda – 27. i 28. 7.

Testiranje će trajati u nekoliko krugova, a sudionici istoga bit će izabrani nasumično. Ako ste spremni posvetiti svoje vrijeme mračnom svijetu Phageborna, prijavu za testiranje možete podnijeti na ovoj stranici. Ako vam pak treba malo više uvjeravanja, lansiran je i prvi gameplay trailer koji vam daje uvid u to kakve bitke možete očekivati na Phagobornovim bojišnicama.

Za Phageborn smo već imali zasebnu najavu, ali evo čime ga njegovi tvorci iz Games Revolteda ističu iz gomile drugih kartaških igara:

2V2 MOD ZA VIŠE IGRAČA

Ne morate se sami suočiti s mračnim silama! Potražite pomoć svojih prijatelja ili upoznajte nove i krenite u borbu sa svojim protivnicima u 2v2 inačici PvP moda.

SUSTAV DVOSTRUKIH RESURSA

Pripazite kako trošite svoje resurse! Svaki igrač mora uskladiti svoj deck i specifične taktike svog Avatara s potrošnjom resursa kako bi ostao pobjedonosan na bojnom polju.

BOJNO POLJE U DVIJE ZONE

Ratujte sa svojim neprijateljima na dva fronta! Podijeljeno bojno polje pruža više taktičkih mogućnosti i daje novu stratešku dimenziju.

AVATARI

Phageborn daje na izbor mnoštvo Avatara koje je moguće otključati kroz igru koje će igrači potom moći dodijeliti svom deck-u s ciljem ostvarivanja svoje ultimativne strategije!

U procesu izrade deck-a, igrači će imati na izbor pet moćnih frakcija od kojih svaka ima jedinstven set inovativnih mehanika i uzbudljivih stilova igre. Svi Avatari su potpunosti 3d animirani, a kojima su profesionalni glumci posudili glas.

BOGATA KAMPANJA ZA JEDNOG IGRAČA

Ako vam treba odmor od klasičnog PvP moda ili Vam jednostavno treba nešto drugačije, upustite se u duboki i razređeni univerzum i priču Phageborna putem kampanje za jednog igrača. Istražite ogromna prostranstva Issilitha u društvu različitih likova u čudovišta koja Vam stoje na putu.

Phageborn će na Steamu biti dostupan kasnije ovoga ljeta pa ga dodajte na listu svojih želja ako nestrpljivo čekate ovu kartašku avanturu.

Komentari (8)

  • JohnSence

    23.07.2019 - 18:00

    Ajaja, pa sjecam se kad sam dobio key za ovo prije 2 il 3 godine na infogameru. Šta se dogodilo kako se igra ovako sporo razvija? Hype oko kartiskih igara nije vise velik ko tada, ali nadam se da ce ova igra uspijet.

  • TopkeBosanac

    23.07.2019 - 23:42

    Sve na fazon heartstonea, neka preporuka za ovakav tip (kartaskih) igara a da nije pay2win u bilo kojem obliku, ako danas to i postoji ???

    • ihneacho

      @TopkeBosanac, 24.07.2019 - 08:40

      gwent

    • Filip Zorić

      @TopkeBosanac, 24.07.2019 - 17:56

      Gwent ima mračnu atmosferu kao i Phageborn, ali je gameplay totalno drugačiji od bilo koje kartaške igre.

    • Masterchief

      @Filip Zorić, 25.07.2019 - 15:50

      I sami gameplay, nije cilj napasti neprijatelja te mu skinut sav health nego je (po mojem mišljenju) više stratešto zato što imaš samo 10 karata cijelu igru, a nakon jedne runde, sve karte na tvojem i neprijateljskom polju se kao discard-aju, a igrači ne vuku još karata. Puno mi se sviđa takav gameplay nego recimo Hearthstone koji je veoma P2W.

    • Filip Zorić

      @Masterchief, 25.07.2019 - 18:23

      Gwent je definitivno puno darežljiviji što se tiče progresije do karata. Puno više questova i svega za nagradit igrača. Ali iskreno mi se puno više svidjela atmosfera taverne prije vizualnog reworka. A i nekako mi fale tematskiji, zabavniji deckovi (npr. alchemy deck u beti). Na ta dva područja Hearthstone pobjeđuje po meni.

  • Filip Zorić

    24.07.2019 - 17:55

    Zaigrao ovo na Infogameru prošle godine i moram reći da sam zabrinut. Development stvarno traje predugo, igra ima masu keywordova i općenito se ne čini pristupačnom, a i nekako nema tu visoku kvalitetu koju imaju Gwent i Hearthstone.
    Želim im svu sreću, ali ne vidim uspjeh u ovome.

  • Masterchief

    25.07.2019 - 15:51

    Rađe ću se držati Gwenta…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?