HCL.HR

Pigeon Simulator obećava revoluciju kakanjem iz zraka i krađom tenkova

Iva Osrečak 04.02.2021.   •   2 komentara


U moru naizgled apsurdnih simulacija uskoro bi mogla doći još jedna. Strah i trepet iz visina, kiša ptičje kakice i golublja apokalipsa – Pigeon Simulator.

Izdavač tinyBuild i developer Hakjak Studios najavili su pomalo neobičan naslov iz žanra „fizikalnog rougelite sandboxa“ – Pigeon Simulator. Ne zna se je li luđi žanr ili sama ideja za igru. Ovo je inače reboot istoimene igre iz 2019. koja tada nije zaživjela dalje od prototipa za jedan natječaj, ali sada će se igrači ipak naći u ulozi omražene gradske ptice, stvarajući kaos u urbanom okruženju.

Na igračima je u Pigeon Simulatoru potpuna sloboda izbora: hoće li uništiti sve što je čovječanstvo izgradilo i vratiti svijet majci prirodi ili će pak stvoriti utopiju u kojoj ljudi i golubovi mogu živjeti u miru i skladu. Prema navodima izdavača, iskusit ćemo sve čari jednog sasvim neobičnog golubljeg života – od bezazlenih otimanja peciva i kakanja po slučajnim prolaznicima, do bacanja zapaljenih kanti goriva pa čak i krađe tenka u pokušaju golublje revolucije.

U ovom trenutku nema mnogo informacija o izlasku igre, a navodno će se verzija za PC pojaviti u obliku early accessa na Steamu kasnije ove godine.

Komentari (2)

  • MakRezencije

    04.02.2021 - 21:21

    Nadam se da će uskoro izaći novi video komentar sa Igorove strane.

  • culinap

    05.02.2021 - 12:11

    Golub John Cena. Sta nece sve napravit Boz me sačuvaj

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?