HCL.HR

PlayStation 4 podržava grupni chat za osam igrača

ToxarE 23.10.2013.   •   2 komentara


Funkcionalnost glasovnog čavrljanja na PlayStation 4 konzoli bit će slična onome na PS Viti. Istovremeno će u grupnom chatu moći sudjelovati do osam igrača.

Komuniciranje s drugim igračima na PlayStation 4 konzoli bit će uvelike olakšano. Osim što će konačno biti uvedena mogućnost glasovnog chata s osobama koje nisu u istoj igri (na PS3 je takvo komuniciranje bilo moguće samo u tekstualnom obliku), PS4 će donijeti i grupna čavrljanja. Pojašnjeno je kako će sustav party chata funkcionirati identično onome na PS Viti, dakle – u grupi će se moći glasati maksimalno osmero igrača.

Kako je ranije najavljeno, pristup grupnom glasovnom chatu bit će besplatan, tj. za korištenje te opcije nećete trebati PS Plus pretplatu. I kao što nam je već poznato, s ovim novim mogućnostima povećat će se i ograničenje broja osoba koje dodajete kao prijatelje pa ćemo na PSN-u moći imati do dvije tisuće kontakata. Ili nećemo moći imati nijednog jer smo asocijalni trolovi koji radije komuniciraju s umjetnom inteligencijom nego sa živim ljudskim bićima. U bilo kojem slučaju, zanimljiv napredak u komunikacijskom aspektu nove konzole.

Komentari (2)

  • MireKrupa

    23.10.2013 - 14:15

    jos jedan razlog za kupovinu!

  • Sandman

    23.10.2013 - 14:41

    haha ovo je dobro a xbox je to vec imal o kada,a jesu brzi…haha

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?