HCL.HR

Početkom devetog mjeseca lovimo Temteme u 1.0 verziji

Stjepan Fikter 25.05.2022.   •   0 komentara


Nakon više od dvije godine provedenih u Early Access programu, Temtem će nam u devetom mjesecu pokazat sve čari lovljenja šarolikih bića koja podsjećaju na pokemone.

Još od prvog predstavljanja Temtema za tu se igru govori kako je to čista kopija Pokemona. I nema ništa loše u tome – reklo bi se. Uzor je dobar, igra je dostupna na više platformi, a sada znamo kad lovimo šarolika bića u punoj verziji. To će biti od 6. 9. ove godine jer Temtem tada izlazi iz rane faze razvoja u verzijama za PC, PlayStation 5, Xbox Series i Switch.

Za one koji su možda propustili najavu ovog naslova, Temtem je MMO koji se uvelike bazira na Pokemon principima. Lov na Temteme, otkrivanje novih vrsta, borba između trenera kao i radnja koja se može doživjeti samostalno ili kooperativno. Kako je riječ o MMO naslovu, bit će tu različitih elemenata socijalizacije, sređivanja lika, kupovanja i sređivanja kuće te naravno, neizostavni kompetitivni segment borbe s pokemonima temtemima.

Svijet Temtema proteže se na šest otoka, a tijekom avanture lovljenja i skupljanja bića, dočekat će nas i opsežna priča. Za dodatne izazove bit će dostupan endgame otok na kojemu ćemo dodatno testirati naše vještine. Uz to, kad igra bude dostupna u punoj verziji planiraju se sezonske nadogradnje kao i Battle Pass opcija te tjedni zadaci koji bi se trebali redovito ažurirati.

Igor je prije dvije godine probao Temtem, a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom videu.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?