HCL.HR

Pogledajte kako se igra Mario Golf: Super Rush, Mario je majstor golfa

Zoran Žalac 17.05.2021.   •   0 komentara


Iako vam golf sa Super Mariom možda ne djeluje profesionalno, novi bi vas materijali iz igre mogli razuvjeriti. Mario je prije svega – profesionalac.

Nintendo nam je danas pripremio petominutnu demonstraciju igre Mario Golf: Super Rush koja na Siwtch konzolu dolazi 26. 6. ove godine. U donjem videu tako možete upoznati sve mehanike igre i možda se iznenadite koliko su razrađene. Postoji tako više vrsta udaraca loptice, skeniranje terena…

Igrat ćemo s ukupno 16 različitih likova, a svaki će lik imati ocjene u pet kategorija: snaga, izdržljivost, brzina, kontrola i spin. Istovremeno će se na terenu moći naći do četvero igrača u lokalnom ili mrežnom multiplayeru. Sami tereni bit će kombinacije pravih parkova za golf te poligona iz Super Mario serijala koji uključuju lavu i druge vrste prepreka.

Naravno, glavna “fora” u Mario Golf: Super Rush bit će mod zvan Speed Golf. U ovom modu svi igrači/natjecatelji kreću u isto vrijeme, te se nakon prvog udaranja loptice utrkuju jedni s drugima do svoje loptice. Tko prvi ubaci lopticu u rupu – taj je pobjednik. Speed Golf izgleda kao da se golf spojio s Mario Kartom i da vam iskreno kažem – prodao mi je ideju igre više nego išta drugo. Evo kako ta ludost izgleda:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?