HCL.HR

Pogledajte kako Steam Deck izgleda iznutra, ali nemojte ga ni slučajno sami otvarati

Igor Belan 09.10.2021.   •   7 komentara


Valve je izbacio video tutorijal za otvaranje Steam Decka, ali nas je onda upozorio da to ipak ne radimo. Zbunjeni?

Prošlo je par mjeseci od najave Steam Decka i podignuta prašina pomalo se slegnula. Valve je stoga ovih dana odlučio izbaciti novi video o tom moćnom handheld PC-ju za gaming, da ponovno malo uzbruka strasti.

Video je super ako volite računalno sklopovlje jer pokazuje kompletan proces otvaranja i rastavljanja Steam Decka, a posljedično pruža i uvid u to kako je sav taj moćan hardver fino upakiran u tako malo kućište.

No video dolazi i s upozorenjem – ne otvarajte sami svoj Steam Deck ako vam je život mio! Neimenovani voditelj u videu stvarno aludira da biste mogli umrijeti ako sami to pokušate, ali kaže to sa šaljivim tonom. Čini nam se.

U svakom slučaju, jasno je da Valve ne želi da otvarate sami svoj Steam Deck jer je cijela stvar vrlo delikatna i fino složena pa bi je samo profesionalci trebali otvarati. Ali zašto su onda upravo napravili tutorijal za otvaranje Steam Decka i zamjenu nekih dijelova? Interesantno!

Komentari (7)

  • Bojko

    09.10.2021 - 10:27

    Ne samo da ga neću otvarati, nego ga neću ni kupiti.

    • Skoropazao665

      @Bojko, 09.10.2021 - 12:48

      Wau blago tebi

    • Bojko

      @Skoropazao665, 09.10.2021 - 13:44

      Jesi vidio, ha?

    • Hadvar

      @Bojko, 09.10.2021 - 15:12

      Wow… Mister big boi pants… Lakse malo

  • manic_saltshaker

    09.10.2021 - 11:04

    Iako sam uplatila da “rezerviram” promjerak, drago mi je sto cu imati vise nego dovoljno vremena do izlaska (pocetak 2022) da dobro razmislim treba li mi i ova “super prijenosna igracka” ili mi je dovoljan Switch (ili modana PS Vita) za prijenosno igranje. Cak ni za 64gb model nije malo novca za uplatu. A osim toga uglavnom igram nezahtjevne igre kada nisam doma, a zahtjevnije na PS4 ili na solidnom gaming laptopu. Cekaju se osvrti. 🙂

    • Demon90

      @manic_saltshaker, 10.10.2021 - 05:25

      I u mene je rezerviran za sljedecu godinu budemo vidjeli.

  • Arthur

    09.10.2021 - 13:22

    Ista situacija kao i s ps5. Pokazati će oni kako se radi i sve to, ali ako mi to napravimo i uprskamo onda bella bella ciao garancija. Ali opet veliki respect prema njima što pokazuju kako se radi ali je na nama hoćemo li riskirati garanciju ili ne. Ja osobno ne bi pokušavao raditi popravke na svoju ruku dok mi još garancija traje. Što je sigurno sigurno je. A ako ovo ikada budem imao i ako mi se nakon garancije dogodi kvar onda tražim drugu osobu a ako to ne uspije idem pokušati popraviti na svoju ruku.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?