HCL.HR

Pojašnjeno prebacivanje snimljenih pozicija u Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Zoran Žalac 11.03.2015.   •   0 komentara


Snimljene pozicije iz MGS 5: Ground Zeroesa moći će se prebaciti u MGS 5: The Phantom Pain, ali pod uvjetom da prebacujete poziciju na srodnu platformu.

Kad Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain izađe 1. rujna ove godine, igrači koji su igrali prolog zvan Ground Zeroes moći će prebaciti snimljene pozicije iz te igre kako bi u Phantom Painu dobili određene bonuse. Još nije točno definirano kakvi su to bonusi, no jedno od njih vjerojatno će biti Snakeovo odijelo koje je koristio u Ground Zeroesu.

Međutim, pozicije će biti moguće prebaciti pod određenim uvjetima, a oni su vezani uz samu platformu, odnosno verziju igre. Najvažnije je da će sve verzije (PC, PS4, PS3, XB1, X360) imati opciju prebacivanja snimljene pozicije. Ipak, neće biti razmjene među platformama, tako da PC fajlovi mogu koristiti samo PC verziji, a ako ste igrali Ground Zeroes na PlayStationu, ne možete koristiti snimljene podatke na Xbox konzolama, i obratno.

Nadalje, neće biti moguće prebaciti ni podatke s novije konzole na stariju. Ako ste igrali PS4 verziju, ne možete nastaviti s PS3 verzijom. Isto vrijedi i za Xbox One te X360. Međutim, u obrnutom slučaju moguće je prebaciti snimljene pozicije iz PS3 verzije na verziju za PS4, odnosno X360 na Xbox One.

Po ovome će MGS5 biti tek treća igra koja će omogućiti transfer podataka između dvije konzole različitih generacija. Prijašnja dva naslova bila su Diablo 3 te Grand Theft Auto 5 (Online).

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?