HCL.HR

Polako se popunjava glumačka postava Fallout serije

Josip Klanfar 29.06.2022.   •   2 komentara   •   Filmovi i serije


Nakon što smo saznali glavna glumačka imena za nadolazeću Amazonovu adaptaciju Fallout igre u seriju, evo proširenog popisa glumaca koji rade na tom projektu.

Nakon što se saznalo kako će Walton Goggins tumačiti glavnu mušku ulogu u seriji Fallout, postava za nadolazeću Amazonovu seriju dobila je proširenu glumačku postavu. Kako ekskluzivno prenosi portal Variety, glavnu žensku ulogu će tumačiti Ella Purnell, koju kao pravi gameri trebate barem znati po glasu jer ga je posudila Jinx u Netflixovoj hit seriji Arcane po uzoru na League of Legends.

Osim njih dvoje, ulogu su dobili i Kyle MacLachlan koji je publici vjerojatno najpoznatiji kao agent Cooper iz serije Twin Peaks, zatim Xelia Mendes-Jones Aaron Moten. Za sada se čvrsto drži umotano velom tajni tko igra kakvu ulogu, kao i to kakva će točno radnja biti, ali malo po malo dolazimo i do tih informacija.

Produkcija kreće kasnije ove godine, a kao što smo već pisali, Jonathan Nolan je jedan od producenata i režirat će pilot epizodu serije. Publika je upoznata s njegovim radom kroz hit serije Westworld i Person of Interest, stoga možemo reći da se vidi kako mu dodir s tehnologijom kao temom nije stran, barem na malim ekranima.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • MrVivi

    29.06.2022 - 11:37

    Radnja WOKE agenda. All women superwamens that are born with all the knowledge of the world, all men stupid.

    • StargateFan

      @MrVivi, 29.06.2022 - 12:21

      Postoji 5% šanse da nebude tako 😅

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?