HCL.HR

Potvrđena je i treća glumica za Kojiminu novu igru

Zoran Žalac 08.12.2022.   •   5 komentara


Francuska glumica Léa Seydoux po svemu sudeći još će jednom surađivati s japanskim redateljom Hideom Kojimom na njegovoj sljedećoj igri.

Hideo Kojima večeras će najaviti svoju sljedeću igru… osim u slučaju da najavi nekakvu liniju kozmetičkih proizvoda za žene – i to je moguće! Šalu na stranu, ceremonija The Game Awardsa poslužit će kao zaključak Kojiminog zagonetnog nagovještavanja igre za koju je već angažirao glumice Elle Fanning i Shioli Kutsunu.

Njima dvjema pridružit će se još jedna poznata glumica, a prema silueti koju je Kojima objavio, s velikom preciznošću može se tvrditi kako je to Francuskinja Léa Seydoux.

Kojima je sa Seydoux već surađivao, tako da to nije neko veliko iznenađenje. Seydoux je u Death Strandingu glumila lik zvan Fragile, a njezin ponovni angažman samo je dodatna naznaka da bismo večeras mogli dočekati najavu Death Strandinga 2.

Kako smo ranije pisali, motivi “novog putovanja” koje je šjor Kojima podijelio sugeriraju nam da bismo u nastavku dostavljačke avanture mogli zaploviti morem.

Komentari (5)

  • Juventino

    08.12.2022 - 14:48

    Ako ce nova igra biti 55 eura podržavam, Hidejo Kodžima nije nikada izdao

  • zdravljeigaming

    08.12.2022 - 15:06

    Ako sad ne najavi nek se jebe

  • SanKa

    08.12.2022 - 16:22

    daj prestani srat više i najavi šta radiš hideo…volim ga ,al brate naporan je. nitko ne živi toliko u svom šupku ko on. kakve su ovo twitter objave

    • Xknight

      @SanKa, 08.12.2022 - 23:55

      A to ti je kao ono eto vuka, eto vuka, pa na kraju kad dodje vuk niko mu ne vjeruje. Veliki sam fan MGS, ali ke izgubio moj interes nakon 100 supljaka.

  • Lepoglava

    08.12.2022 - 17:58

    U 19:30 objava da se samo šalio i da je to TCG za cijelu obitelj. zezam se samo Kojima je najbolji 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?