HCL.HR

Poznata browser igra RuneScape dolazi na Steam

Lovro Maroševac 25.09.2020.   •   0 komentara


Igra u svijetu fantazije koja se od 2001. igra na preglednicima, a u međuvremenu je stigla i na mobitele, uskoro će dobiti vlastitu Steam verziju.

MMORPG RuneScape izašao je 2001. godine na našim preglednicima, a izdao ju je britanski izdavač Jagex LTD. Radnja igre odvija se u svijetu fantazije, točnije u svijetu zvanom Gielinor. Različite rase i drevni bogovi bore se za dominaciju nad prostorom. Igrači putuju kroz razne regije, gradove i mjesta na kojima moraju ispunjavati zadatke.

Ljubitelje ove igre razveselit će činjenica da ista 14. 10. ove godine dolazi na Steam. Izvršni redatelj RuneScapea Mod Warden obećaje kako će RuneScape dobiti svoju moderniju verziju kroz unaprjeđeno sučelje i hitbox te poboljšani engine i mnoge druge stvari. Osim toga, igrači će na Valveovoj platformi moći skupljati kartice za razmjenu, achievemente i značke.

Da stvari budu bolje, svi igrači imat će mogućnost prenošenja svojih profila na Steam verziju. RuneScape je inače kroz godine doživio nekoliko promjena i doslovno se promijenio u odnosu na svoju početnu verziju. Iz Jagexa su zato napravili Old School RuneScape za sve veterane kojima nisu sjele promjene. Super vijesti stižu i za njih – Old School RuneScape također dolazi na Steam, ali tek 2021. godine.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?