HCL.HR

Poznata njuška provirila je u igri Starlink: Battle for Atlas

Zoran Žalac 12.06.2018.   •   0 komentara


Ubisoft je nastavio uspješno partnerstvo s Nintendom te će kupcima Switch verzije Starlinka omogućiti igranje u ulozi Foxa.

Starlink: Battle for Atlas je igra koju je Ubisoft najavio još prošle godine, a na koju smo glasno uzdahnuli jer je dizajnirana kako bi se igrala u kombinaciji s igračkama koje se prodaju zasebno. Uzdah je tu, naravno, jer znamo kako je to prošlo sa Skylandersima i Disney Infinityjem – nijedna od tih igara nije uspjela biti išta više od pohlepne navlakuše za kupovanje igračaka.

No, Ubisoft nije odustao od te ideje pa će Starlink: Battle for Atlas lansirati 16. 10. ove godine za sve konzole (osim 3DS-a). U suštini se radi o igri u kojoj upravljate svom svemirskom letjelicom, a s obzirom da Starlink nije prvi primjerak svoje vrste, u Ubisoftu su na zanimljiv način odlučili odati počast legendi žanra. Naime, u igri će gostovati Fox iz Nintendovog StarFox serijala. Doduše, ovo vrijedi samo za Switch verziju igre.

Starlink u početnom izdanju dolazi po cijeni od 75 eura, što je u startu više od standardne cijene, a ako u njemu želite otključati nove dodatke za svoj brod, morat ćete izdvojiti još novca.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?