HCL.HR

Poznati ćelo bit će pripovjedač u nadolazećoj igri s temom holokausta

Pero Mlinar 15.08.2018.   •   3 komentara


Patrick Stewart, poznatiji još kao Jean-Luc Picard i Uriel Septim VII., dobio je ulogu pripovjedača u igri koja će govoriti o važnosti prijateljstva u nepremostivim teškoćama.

My Memory of Us nadolazeća je igra poljskog studija Juggler Games koja će ispričati priču ratne tematike ponešto drukčiju od uobičajene. Ovaj naslov pružit će nam viđenje židovskog poljskog geta u Drugom svjetskom ratu iz očiju dvoje djece čije će se prijateljstvo pokazati ključnim u njihovu preživljavanju.

O igri smo pisali prošle godine kad smo spomenuli neke njezine temeljne odrednice, kao što je primjerice polu-fantastičan setting u kojemu su njemački vojnici u perspektivi djece zamijenjeni robotima, dok je sam Hitler prikazan kao zli kralj.

My Memory of Us već je dulje vrijeme u izradi i izaći bi trebao 09. 10. 2018., a ovih dana objavljena je prilično značajna vijest koja bi mogla dodatno zainteresirati igrače da odigraju ovu mozgalicu s naglaskom na priču. Naime, poznati glumac Patrick Stewart dobio je ulogu njezinog pripovjedača.

Dovođenje ovako zvučnog imena (Star Trek, X-men, The Elder Scrolls: Oblivion) prije samog izlaska igre trebao bi biti potez kojim će se ovaj trenutno relativno nepoznati naslov približiti igračima. Stewarta znaju svi, a premisa same igre intrigantna je i unikatna – jedno uz drugo, to dvoje moglo bi se pokazati dobitnom kombinacijom.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Dragon3

    15.08.2018 - 14:15

    Bio mi je odličan kao narator u Castelvaniji Lord of Shadows dok mi je nastavak iste totalno podbacio te je bio skroz neigriv.

  • funky0308

    15.08.2018 - 19:00

    Kako su njega dobili jbte?! U svakom slucaju – pametan potez

  • _Someone_

    15.08.2018 - 21:57

    Ćelo? Ozbiljno?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?