HCL.HR

Predator je krenuo u lov u Ghost Recon Wildlands

Zoran Žalac 14.12.2017.   •   2 komentara


Kako je jučer i obećano, Predator se pojavio u igri Ghost Recon Wildlands. Prenosimo vam uvjete pod kojim ćete ga moći loviti… ako prije toga on ne ulovi vas.

Ghost Recon Wildlands Predator DLC

Već dugo nismo vidjeli kvalitetnu igru s Predatorom, a baš nitko se nije nadao da će ovogodišnji Ghost Recon Wildlands poslužiti kao odgovarajuća igra za povratak tog vanzemaljca. Predator je u zadnjem Ghost Reconu dostupan od danas pa sve do početka prvog mjeseca 2018. Igračima je zadatak uloviti ga i eliminirati, što je priličan izazov s obzirom da je Predator i sam lovac te koristi neke napredne fore poput nevidljivosti.

U lov na predatora možete se upustiti samostalno ili s još troje igrača. Ako uspijete eliminirati Predatora, dobit ćete neke nove, ekskluzivne predmete poput Predatorove maske. Ukupno je 15 novih predmeta i svi su inspirirani kultnim filmom. Isto vrijedi i za sam izazov pa likovi tako citiraju one iz filma, što je zgodan detalj za fanove.

Počast filmu također je dana i u PvP modu Ghost War u kojemu sada možete pronaći novu klasu, inspiriranu Dutchem, glavnim junakom originalnog filma kojega je utjelovio legendarni Arnold Schwarzenegger.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • Strahinja Radonjic

    14.12.2017 - 14:06

    Igore, očekujem da snimiš lov na tu zver i pokažeš nam te iteme! 😀

  • baDarmageddoN

    14.12.2017 - 18:22

    Pokrijem se blatom, iskoristim njegovu arogantnost dok je u stealth modu, pokrenem termalnu optiku i sredim ga mano a mano kao terminator.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?