HCL.HR

Predivni platformer Gris uskoro dolazi na PlayStation 4

Zoran Žalac 23.11.2019.   •   1 komentara


Vlasnici PlayStation 4 konzole od idućeg će tjedna moći zaigrati prekrasni platformer zvan Gris koji je krajem 2018. debitirao na Steamu i Switchu.

Gris je jedna od onih igara koje su izašle na samom kraju 2018. godine pa ga se sada ponegdje može vidjeti među nominacijama za najbolju igru u 2019. Zasluženo je to, složit će se naš Pero Mlinar koji je igru recenzirao, a i ja sam je nominirao za igru s najboljom prezentacijom u 2018.

Razlog zašto ponovno spominjemo Gris jest taj što će idućeg utorka, 26. 11., ta igra postati dostupna na PlayStation 4 platformi. Do sada ju se moglo igrati samo na Switchu i PC-u. Verzija za PlayStation 4 bit će najljepša, kažu tvorci igre, jer su svi materijali povećani na četiri puta veću rezoluciju kako bi se iskoristila snaga PS4 Pro konzole. Fenomenalna glazba u igri također će imati manju kompresiju od ostalih verzija.

Gris će u PS4 verziji također imati i male easter eggove vezane uz Journey, donedavnu PlayStation ekskluzivu koja je ekipu iz Nomada Studija inspirirala da se počnu baviti proizvodnjom videoigara.

Komentari (1)

  • Dajsikeks

    23.11.2019 - 18:24

    Verzija za PlayStation 4 bit će najljepša
    PC: Am i joke to you

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?