HCL.HR

Predstavljen je Horizon Call of the Mountain, imat će novog glavnog lika

Zoran Žalac 03.06.2022.   •   1 komentara


PlayStation VR2 ekskluziva Horizon Call of the Mountain predstavljena je prvim videom u kojemu smo saznali da ćemo se naći u ulozi muškog lika, a penjanje će biti značajan dio gameplaya.

Trenutno jedina najavljena Sonyjeva igra za PSVR2 i dalje je Horizon Call of the Mountain. Prvi Horizon u VR izdanju demonstrirao nam je da aktivnosti u igri obuhvaćati plivanje, penjanje i borbu s protivnicima, prvenstveno korištenjem luka i strijela.

Iako je prvi teaser sugerirao da će Aloy biti u glavnoj ulozi, sada je otkriveno da ćemo igrati kao potpuno novi lik zvan Ryas. On je bivši ratnik klana Shadow Carja, koji je pušten iz zatvora kako bi istražio novu prijetnju zbog koje mehanizirane životinje napadaju ljude. Protagonisticu Aloy također ćemo vidjeti u igri, ali ona ovdje neće biti igrivi lik.

Osim glavnog moda avanture, Horizon Call of the Wild imat će i zasebni River Ride mod. Tu se radi o demonstracijskom modu za iskustvo virtualne stvarnosti. Zvuči kao da to neće biti interaktivan mod nego samo vožnja čamcem pomoću koje ćemo čari PSVR-a 2 moći prikazati onima koji nisu upoznati s tim iskustvom i kontroliranjem u VR-u.

Komentari (1)

  • Moonlight22

    03.06.2022 - 11:53

    Izgleda dosta dobro. BTW, onaj update za forbidden west je za takvu igru dosta dobar

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?