HCL.HR

Predstavljen je novi League of Legends šampion – Renata Glasc

Matej Brus 01.02.2022.   •   2 komentara


Riot nastavlja trend dovođenja novih mehanika u League of Legends s novim likom Renatom Glasc.

Sljedeći igrivi lik u League of Legends predstavljen je kao Renata Glasc, ugledna građanka grada Zauna koja vodi posao s parfemima. Renata je support koji može natjerati neprijatelje da se međusobno tuku ili oživiti mrtvog suborca. Njezina je pasivna moć da joj automatski napadi rade postotak maksimalnog života i označe neprijatelja koji je napadnut. Ako netko drugi iz vašeg tima napadne označenog neprijatelja, naprave dodatnu štetu.

Renatin Q napad ispaljuje raketu koja ako pogodi neprijatelja ga roota. Renata može ponovo aktivirati Q kako bi bacila rootanog neprijatelja u smjeru koji ona želi, radeći štetu i pogođenim neprijateljima. Najzanimljiviji joj je napad W, koji daje suborcima priliku da izbjegnu smrt. Renata baci buff koji ubrzava napade i kretanje na svog suborca ili sebe. Ako lik umre dok je taj buff na njemu, bude oživljen na tri sekunde tijekom kojih se može vratiti među žive ako nekoga uspije utući u tom kratkom roku.

Renatin E napad ispaljuje raketu punu kemikalija, koja daje štit svim suborcima kroz koje prođe, a ako prođe kroz neprijatelja on primi štetu i bude usporen. Kada raketa prođe određeni put dogodi se eksplozija koja ima isti efekt oko Renate i rakete.

I na kraju, Renatin ultimativni napad šalje dim u obliku vala. Neprijatelji koji budu pogođeni budu poslani u ludilo na par sekundi  u kojem napadaju sve oko sebe prioritizirajući druge neprijatelje.

Sve to skupa u paketu zvuči kao jaka kombinacija, ali to ćemo moći znati sigurno tek nakon što Renata stigne u verziji 12.4 za dva tjedna.

Komentari (2)

  • Agent

    01.02.2022 - 22:42

    Ovaj support nešto poseban kad pišete o njemu a prijašnje ne?

  • donnie

    02.02.2022 - 13:11

    To i mene zanima. Možda je Matej počeo igrat Lol pa se zagrijao 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?