HCL.HR

Prekrasni Cuphead ipak odgođen

Gabriela Horvat 13.10.2016.   •   2 komentara


Igra inspirana crtićima 30-tih godina prošlog stoljeća, Cuphead, trebala je izaći tijekom 2016. godine, no developeri Studio MDHR najavio je kako su izlazak ipak morali odgoditi. Evo zašto.

cuphead

Već smo nekoliko puta pisali o igri Cuphead, platformki koja podsjeća na Disneyev početni stil animacije, a zasigurno će osvojiti srca i onih koji nisu odrasli na takvoj vrsti crtanih filmova Ova indie igra, koja se razvija pod podrškom Microsofta, trebala je izaći tijekom 2016. godine, no svi zainteresirani za Cuphead morat će ipak pričekati sredinu 2017. godine.

Studio MDHR, koji je developer igre, na svom je blogu objavio kako su odlučili odgoditi izlazak igre jer ono što već imaju, ne odgovara u potpunosti njihovoj viziji.

“Željeli smo završiti igru 80 godina nakon 1936., ali će ipak biti 81“ napisali su u postu. 1936. godina bila je vrlo značajna za animaciju jer su tada izašli animirani filmovi poput Donalda i Pluta, Fish Tales u kojem glavnu ulogu ima Porky Pig, kao i dva Betty Boop filma.

Ako će tih par mjeseci ovu simpatičnu igru učiniti cjelovitom, i više nego odobravamo ovu odluku, a dotada uživajmo u 11 minuta gameplayja koji je odigran na ovogodišnjem E3-u.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • funky0308

    13.10.2016 - 18:47

    A bas je kao da su je crtala ona osmorica ili sectorica (koliko ih je vec bilo) Disneyevih staraca. Fora izgleda

  • Mixa

    13.10.2016 - 19:50

    Ovu igru sam bas cekao, mislio sam ove godine izlazi, a ono tek sledece. Ok… onda cu sacekati jos malo. 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?