HCL.HR

Prijavite se na Global Game Jam u Rijeci i sudjelujte u razvoju videoigre kroz 48 sati

Zoran Žalac 14.01.2019.   •   3 komentara   •   Industrija videoigara


Globalni projekt razvoja videoigre unutar 48 sati vraća se u Hrvatsku. Krajem mjeseca ovom zanimljivom događaju možete sudjelovati u Rijeci.

Nakon što prošle godine u Hrvatskoj nismo imali Global Game Jam, ova globalna manifestacija na kojoj se unutar 48 sati smišlja i realizira videoigra, u 2019. se vraća na naše prostore. Global Game Jam ovoga će se puta održati u Rijeci, točnije rečeno u riječkom RiHubu pod organizacijom Udruge proizvođača igara PGŽ i njihovih partnera (grada Rijeke, RiHuba, Machina Academyja, CGDA i Reboot Develop Blue). Manifestacija će se održati od 25. 1. do 27. 1. 

I vi imate prilike sudjelovati na ovom događaju, a sve što trebate napraviti za to jest registrirati se i prijaviti na službenoj stranici. Ako niste iz Rijeke, za vas će biti osiguran besplatan smještaj u Happy Hostel & apartments u samom centru grada, a za vrijeme samog događaja organizatori će se pobrinuti da ne budete gladni.

Broj sudionika bit će ograničen na 40 polaznika, stoga je za sudjelovanje važno da se prijavite što ranije. Sudionici će biti podijeljeni u više ekipa od kojih će svaka imati svoje mentore uz čiju će pomoć razvijati svoju videoigru na zadanu temu. Na kraju događaja autori igrivih i najzanimljivijih igara bit će nagrađeni korisnim i vrijednim nagradama.

Zanima li vas više o samom Global Game Jamu svakako pogledajte donji video koji objašnjava format i cilj ovog događanja.

Komentari (3)

  • GTA222

    14.01.2019 - 12:53

    Pre glup sam da napravim išta :/

  • RATKO Skaljac

    14.01.2019 - 13:21

    zašto nema i negdje drugdje

    • Re4p3r

      @RATKO Skaljac, 14.01.2019 - 20:23

      Ima i u Novskoj.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?