HCL.HR

Primary Anomaly trailer otkriva nam početak radnje Homeworld serijala

Stjepan Fikter 09.01.2016.   •   1 komentara


Ususret izlaska prednastavka Homeworlda, novi trailer umjesto gameplay demonstracije pruža nam pogled na radnju koja će nas dočekati u Velikoj pustinji.

homeworld-deserts-kharak

Na novi Homeworld čekali smo veoma dugo, a sada za tjedan i pol, točnije od 20.01. moći ćemo zaigrati spiritualni prednastavak – Homeworld: Deserts of Kharak. Za one koji su možda propustili novosti oko ovog naslova, iako igra nosi naziv Homeworld, radnja ovaj put neće biti u svemiru nego na vrućem pijesku Velike pustinje gdje ćemo vidjeti događaje koji su prethodili gradnji Mothershipa i odlasku prema Hiigari.

Tim povodom stigao je i Primary Anomaly trailer gdje nam je prezentiran dio radnje, odnosno objekt čija će uloga biti spas umirućeg svijeta. U svakom slučaju, sudeći po prikazanome, Homeworld osjećaj definitivno je prisutan pa se nadamo da će i gameplay strana biti u razini prvog dijela zbog kojeg je i serijal stekao kultni status.

Homeworld: Deserts of Kharak dostupan je za kupnju preko Steama, a svi koji posjeduju Homeworld Remastered Collection imaju i dodatnih 20% popusta na kupovinu.

Komentari (1)

  • nikola2222253

    16.01.2016 - 15:15

    Igra izgleda zanimljivo, to se mora igrat.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?