HCL.HR

Pripremite mačeve i naoštrite živce – Switch Online donosi “nove” igre

Hrvoje Smoljić 12.12.2018.   •   2 komentara


Nintendo je dodao tri NES igre unutar Switch Online usluge. Osim toga, nastavlja dodavati nove modove igranja za već postojeće igre unutar kolekcije.

Nintendo u sklopu svoje Switch Online pretplatničke usluge nudi i mogućnost igranja starih igara s njihove NES konzole. Ponuda igara raste iz mjeseca u mjesec, pa je tako i ovaj put Nintendo ponudu nadogradio s tri “nove” igre. Osim toga, neke postojeće igre su nadograđene novim mogućnostima.

Što se tiče novih igara, zasigurno najistaknutiji naslov je Ninja Gaiden s kojim će ljubitelji teških akcijskih igara doći na svoje.  Nakon što u njemu dobrano isfrustrirate, druge dvije će vas zasigurno opustiti s obzirom da se radi o puzzle igrama. U Adventures of Lolo ćete tako izbjegavati zamke, a u Wario’s Woods slagati kockice kao u Tetrisu.

Poboljšanja postojećih igara dolaze u vidu posebnih izdanja za postojeće Dr. Mario i Metroid igre. Ova izdanja omogućuju igračima da bolje opremljeni i na nešto lakši način dođu to inače teških ili teško dostpunih levela u igri. Ovakva izdanja su prethodno dobile Zelda i Gradius, a navodno će ih redovno dobivati i ostatak igara unutar usluge.

Komentari (2)

  • Adel

    12.12.2018 - 21:07

    i oni hoce RDR 2 na switch tesko

  • l)oolvl

    12.12.2018 - 21:41

    jad i bijeda.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?