HCL.HR

Pripremite ribičke priče jer dolazi igra pecanja od tvoraca hita theHunter: Call of the Wild

Josip Klanfar 21.06.2022.   •   2 komentara


Pripremite svoje slavne ribičke priče, naoružajte se mamcima i udicama jer nam stiže nova igra tvoraca theHunter: Call of the Wild i obećava nam realistično iskustvo pecanja.

Svi mi ove vruće dane nekako preživljavamo – neki su već utekli na more, neki se brčkaju u vlastitom bazenu, a neki jednostavno vole biti kraj vode i pecati uz lagani vjetrić. Za ove iz ove posljednje skupine studio Expansive Worlds pripremio je ugodno iznenađenje, novu igru naziva Call of the Wild: theAngler. I da, u njoj će se pecati, sve sitno i sve krupno.

Nova igra od tvoraca lovačke igre the Hunter: Call of the Wild obećava nam nezaboravno iskustvo pecanja u otvorenom okruženju, smještenom u Americi: Nadalje, obećava nam realističnu simulaciju kroz različite tehnike pecanja, šarolike vrste riba i okoliš koji će utjecati na ishod pecanja. Sve ćemo to moći iskusiti samostalno ili kooperativno u grupi do 12 igrača.

Naravno, kakva bi to simulacija bila kada ne bi postojala velika baza različitih vrsta riba, od kojih svaka zahtjeva drugačiju tehniku pecanja jer se i ponaša drugačije. Jedva čekamo da se netko pohvali kako je uhvatio ribu kojoj je “oko bilo ko dlan veliko”.

S obzirom na iskustva iz theHunter: Call of the Wild, očekujemo jednu izuzetno realnu simulaciju pecanja, uz lijepu grafiku i otvoreni svijet koji ćemo moći istraživati dok riba ne zagrize. Kako sada stoje stvari, ribičke će priče pričati oni koji se igraju na PC-ju, a igra će doći i na Steam i na Epic Games Store kasnije 2022. godine, dok će verzija za konzole izaći nešto kasnije.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Marac77

    21.06.2022 - 10:14

    Tesko ce nadmasit Fishing Planet.

  • Bronson

    21.06.2022 - 12:01

    Na trenutke baca na Far Cry 5..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?