HCL.HR

PS4 ekskluziva Let It Die bit će free-2-play naslov

Stjepan Fikter 12.06.2014.   •   1 komentara


Nakon prikazanog trailera koji nije otkrio previše informacija, Grasshopper Manufacture otkrio je više detalja, dao bolji uvid u koncept gameplaya i najavio da će igra biti bazirana na F2P modelu.

Na Sonyjevoj E3 konferenciji trailerom je predstavljen Let It Die, novi naslov Sude 51 i njegovog Grasshopper Manufacture studija. Budući da trailer nije otkrio nikakve konkretne informacije o igri već samo ostavio dojam brutalnog, virtualnog nasilja, developeri su ipak podijelili i nekoliko detalja o konceptu samog gameplaya.

Let It Die fokusiran je na preživljavanje uz akcijski osjećaj igranja, a planovi za asinkroni multiplayer proširili su se i na neprijatelje koji će biti generirani skupljanjem podataka od sâmih igrača. Točnije, ako naš lik umre u igri, pojavit će se kao neprijatelj nekom drugome.

Developeri kažu da će većina protivnika biti generirana ovim putem, a Suda je izjavio da je sasvim u redu umirati opet i opet jer to pridonosi cijelom iskustvu. Kažu da u početku igre nećemo imati ni odjeću ni oružje, samo gas masku te da će se oprema prikupljati ubijanjem neprijatelja. Postojat će navodno i drugi načini za dobivanje opreme, a jedan od njih bi mogao i biti putem mikrotransakcija budući da se radi o free-2-play naslovu. Doduše, treba naglasiti da sustav monetizacije u igri još uvijek nije točno definiran.

Najavljeno je i sređivanje vlastitog lika, a otkriveno je kako će i Grim Reaper imati značajnu ulogu u igri. Glavni cilj bit će postati najbolji na svijetu što sugerira da će postojati i sustav rangiranja koji bi trebao biti dizajniran kao nešto što će igrači intuitivno shvatiti. U izradi je i prikladna aplikacija za pametne telefone, ali još nije otkriveno kako će ona biti od pomoći.

Komentari (1)

  • Geek

    12.06.2014 - 16:35

    Opaa,zanimljivooo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?