HCL.HR

Puzzle platformer So Many Me traži pomoć kroz Kickstarter kampanju

Stjepan Fikter 22.11.2013.   •   0 komentara


Filo i njegovi klonovi pokušat će vas kroz simpatični Kickstarter video zainteresirati da podržite njihove avanture koje su inspirirane Braidom, Portalom i The Lost Vikingsima.

Extend Studio, kreatori A.R.E.S. Extinction Agende i Jigsaw Mansiona, pripremaju inventivan puzzle platformer So Many Me koji inspiraciju vuče iz Braida, Portala i The Lost Vikingsa. Unutar igre kontrolirat će se zeleni blob imena Filo zajedno s klonovima koji ga prate. Developeri kažu da im je cilj stvoriti potpuno novi i zabavni puzzle platformer koji se vrti oko svježe gameplay mehanike unutar ovoga žanra.

Napredovanjem kroz igrina poglavlja Filo će naučiti nove transformacije koje će biti ključ za rješavanje mnogih zagonetki. Extend Studio još navodi mogućnost upravljanja različitim bićima, borbe protiv bossova i otkrivanja raznih tajni unutar levela.

So Many Me trenutačno je na 80% dovršenosti i u slučaju uspješnog financiranja, igra će se moći zaigrati od svibnja iduće godine na PC-u, Macu i Linuxu. Kampanja u kojoj je cilj postavljen na 22,000 američkih dolara traje do 16. prosinca, a za 10 dolara dobit ćete DRM-free verziju za jednu od tri navedene platforme.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?