HCL.HR

Quake Champions rješava se kutija s lootom i uvodi novi sustav ekonomije

Hrvoje Smoljić 06.12.2018.   •   1 komentara


Quake Champions u potpunosti uklanja mrske kutije s lootom i nasumičnost mjenja nešto boljim, fokusiranijim sustavom ekonomije.

Besplatna pucačina Quake Champions skorim će ažuriranjem u potpunosti promjeniti svoj sustav ekonomije. Trenutni sustav ekonomije i progresije je poprilično kaotičan, a njihov glavni fokus su nasumične nagrade koje možete dobiti iz kutija s lootom.

Ažuriranje će umjesto toga, progresiju vezati uz klasično sakupljanje iskustvenih bodova i izvršavanje tjednih izazova. Igra će, po uzoru na Fortnite također uvesti sezonski “battle pass” koji ćete moći kupiti i uz njega dobivati dodatne nagrade skupljanjem iskustvenih bodova.

Uklanjanje kutija s lootom dati će novi značaj valuti unutar igre pa će igrači, uz osvajanje besplatnih nagrada, njome moći i kupiti neke predmete. To znači da ćete umjesto nasumičnih nagrada moći opremati specifične, vama omiljene heroje.

Važno je napomenuti da sve kutije s lootom i ostale nagrade neće imati rok trajanja te ćete ih moći otvoriti i nakon što se sustav izmjeni. Točan datum promjene nije poznat, ali ju očekujte tijekom 12. mjeseca. Za detaljnije informacije, svakako pogledajte video proizvođača:

Komentari (1)

  • Fury

    07.12.2018 - 11:14

    Odlična igra…preporučujem svima 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?