HCL.HR

Oznaka: Quake serijal

Quake Champions dobiva dozu Wolfensteina i turnir vrijedan milijun dolara

Igor Belan 12.06.2017.

Quake Champions započet će s esports karijerom u stilu, a na prvom velikom turniru koji je upravo najavljen vidjet ćemo i glavnog lika Wolfensteina. Pogledajte ga u akciji u novom Quake Champions traileru.

HCL VideoIgramo Quake Champions, tvrdokornu pucačinu za iskusne gamere

Igor Belan 17.05.2017.

Quake se vraća na velika vrata u moderniziranom izdanju zvanom Quake Champions, a ovaj beta test dostupan besplatno svima pokazat će vam da su vas Call of Duty i Battlefiled malo razmazili – kampiranje je ovdje zabranjena riječ, a nakon svakog meča mogli bi vas boljeti prsti.

Legendarni rendžer vraća se u Quake Champions

Zoran Žalac 04.05.2017.

Jedan od šampiona novog Quakea bit će Ranger – protagonist originalne igre iz 1996. godine. Njegove moći uključuju teleportiranje i mumljanje one-linera u duhu devedesetih.

Demonstriran novi Quakeov šampion, zvat ćemo ga kuplung

Zoran Žalac 13.04.2017.

Peti predstavljeni lik u Quake Champions zove se Clutch, u narodu poznat kao Spojka, a fokus mu je na defanzivnim vještinama i mogućnosti odbijanja projektila.

Quake Champions poziva samo najhrabrije na gozbu u pogrebnim odajama

Petra Rukav 23.03.2017.

Paklena smrt vreba na sve one koji odlaze u potragu za raznim plijenom kroz velike otvorene prostore i klaustrofobične špilje nove Quake Champions arene.

Fanovi Quakea, pribilježite se za betu Quake Championsa

Igor Belan 08.03.2017.

Closed beta novog ‘Kvejka’ stiže kroz sljedećih nekoliko tjedana, no ako želite rezervirati svoje mjesto da besplatno testirate novi Quake prije izlaska – požurite i prijavite se već sada.

Saznajte koji se šampion skriva u vama s novim Quake Champions videom

Stjepan Fikter 26.07.2016.

Osim što će pokušati uhvatiti duh kompetitivnog napucavanja u arenama, Quake Champions koketirat će i s modernim elementima gdje su u fokusu heroji, odnosno Championsi. U novom videu upravo oni su u fokusu.

Najavljen novi Quake, malo baca na Overwatch

Žarko Ćurić 13.06.2016.

Prvim trailerom najavljen je novi nastavak kultnog arena FPS-a Quake koji ovaj put nosi naziv Quake Champions. Na igri radi Saber Interactive koji obećava brzu akciju te jedinstvene likove s različitim mogućnostima.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?