HCL.HR

Railway Empire 2 priprema se za postavljanje tračnica u 2023.

Zoran Žalac 23.08.2022.   •   1 komentara


Najavljen je nastavak željezničke strategije iz 2018. godine. Railway Empire 2 obećava još veće i detaljnije mape, s novim scenarijima i zapletima.

Vlakovi su ponovno u modi! Nakon nedavnog Sweet Transita i najave Train Sim Worlda 3 evo nam još jedne igre za sve vlakovođe i ljubitelje željezničke poezije. Izdavačka kuća Kalypso Media najavila je Railway Empire 2, nastavak strateške igre iz 2018. godine.

U ovoj ćemo se igri ponovno vratiti u zlatno doba željeznice početkom 19. stoljeća. Spajat ćemo gradove i sela željezničkom mrežom, postavljajući tračnice, gradeći mostove i tunele. Na raspolaganju ćemo imati 60 različitih lokomotiva, dvije velike mape (Amerika i Europa), pet kampanja te 14 pojedinačnih scenarija. Za one koji bi samo gradili bit će tu i Free Play mod u kojemu bez opterećenja možete izgraditi sve što vam srce želi.

Railway Empire 2 najavljen je za PC, Xbox Series X/S, PlayStation 5 i Nintendo Switch. Izaći će tijekom 2023. godine te će od prvog dana biti dostupan preko Game Passa.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?